OlaFasola1234
Fanka BB :)
O nie
No cóż, mam nadzieje ze nic się nie stało.
Znacie jeszcze jakieś nietypowe „zakazy”?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
surowych jajek, surowego mięsa (teatru) i ryb (sushi, sashimi, tatar) w tym wędzonymi na zimno rybami.O nieNo cóż, mam nadzieje ze nic się nie stało.
To jedyna rzecz z którą trudno było mi się rozstać - gorące prysznicePiona, ja tak samo dziś tryb leniwego sprzątania xD.
Obecnie kroję cebulę na spaghetti i po prostu na krześle siedzę, a wygodniej mi stać.
Zresztą domownicy chcą mnie wyręczać.
Mąż wręcz nakazał, żebym odpoczywała.
Mąż to w ogóle udany- od dwóch dni sprawdza temperaturę wody w wannie, gdy ją nalewam xD. Wręcz krzyczy, żeby tylko gorąca nie była, bo ja lubię bardzo ciepłe kąpiele.
Ostatnio wyczytałam przypadkowo, że kiełków też nie możnaNo to dziewczyny, nic niego Wam nie pozostaje, jak w okresie ciąży wstrzymać się z takimi rytuałami.
Przypominam, że sushi (z surową rybą), niepasteryzowane produkty mleczne- zwłaszcza sery pleśniowe, surowe mięso też są niewskazane.
ja dzisiaj mam sushi ale bez surowegoNo to dziewczyny, nic niego Wam nie pozostaje, jak w okresie ciąży wstrzymać się z takimi rytuałami.
Przypominam, że sushi (z surową rybą), niepasteryzowane produkty mleczne- zwłaszcza sery pleśniowe, surowe mięso też są niewskazane.
cudnie!!! i który to tydzień od owulacji i od ostatniej miesiączki?Mam betę![]()
No i pięknieMam betę![]()