reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Hej dziewczyny ! Również się witam 🌸☺️
U mnie z OM wychodzi 5+0 . Beta ładnie rośnie , czekam na wizytę 19.03
Mam synka 11 msc - wyczekany , staraliśmy się o niego prawie 2 lata i skończyło się in vitro . Drugi bobas to śmiejemy się, że trochę
wpadka 😅🫣 mamy jeszcze zamrożone dwa zarodki, chciałam zajść w ciążę pod koniec roku , a wychodzi na to że pod koniec roku to urodzę 😅🫣🤯
Witaj❤️

Wiekowo jesteśmy na tym samym etapie ciąży, ja też dziś 5+0.❤️❤️❤️ Ale mnie czeka dzień dłużej oczekiwania na wizytę😉
Super, że jest nas coraz więcej🎉
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, byłam wtedy po dwóch poronieniach i powiem Ci że się nie pozbyłam tego uczucia. Kupiłam monitor tętna płodu i badałam się raz dziennie to na pewno by się uspokajać także tego... Teraz pewnie będzie podobnie 😅🤣
Jak ciąża będzie "wyższa" to też na bank takowy zakupię! I boje się, że na sprawdzaniu raz dziennie się może nie skonczyć😉

reklama
Mam synka 11 msc - wyczekany , staraliśmy się o niego prawie 2 lata i skończyło się in vitro . Drugi bobas to śmiejemy się, że trochę wpadka 😅🫣 mamy jeszcze zamrożone dwa zarodki, chciałam zajść w ciążę pod koniec roku , a wychodzi na to że pod koniec roku to urodzę 😅🫣🤯
Super sprawa dzieci w bliskim wieku polecam 😊

Super sprawa dzieci w bliskim wieku polecam 😊
To było moje marzenie, między moja siostra inna jest rok i 2msc, potem 3lat i 3msc później Brat. Bardzo dobrze wspominam okres dzieciństwa z rodzeństwem u boku...
Między moimi dzieciakami jest 6lat różnicy... Nie powiem ma to też swoje plusy. Córka była ogarnięta, chętnie pomagała. Z czasem jak młody był starszy nie miałam oporów żeby puścić ich razem na podwórko. Aktualnie młody w 2 klasie i co jakiś czas Młoda go odbiera i wracają razem do domu(pociąg+autobus). Więc ogólnie jest ogromny komfort.☺️ Także nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło❤️

Mam synka 11 msc - wyczekany , staraliśmy się o niego prawie 2 lata i skończyło się in vitro . Drugi bobas to śmiejemy się, że trochę wpadka 😅🫣 mamy jeszcze zamrożone dwa zarodki, chciałam zajść w ciążę pod koniec roku , a wychodzi na to że pod koniec roku to urodzę 😅🫣🤯
Ja dzisiaj też 5+0 jak dobrze liczę,synek skończył teraz 12 miesięcy, nam został jeden mrożonek i na pewno będziemy chcieli by też był z nami 🥰

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry