Piękny jest ten Twój człowieczekTo pochwalę się jeszcze zdjęciemmój Wielki Mały człowiek ma aż 8,2 mm
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękny jest ten Twój człowieczekTo pochwalę się jeszcze zdjęciemmój Wielki Mały człowiek ma aż 8,2 mm
![]()
Lekarze to chyba nie puszczają tak wcześnie serduszka , więc nie masz się o co martwićJa nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty. Bety sama jednak nie robiłam, jak mnie skieruje to pójdę. Trochę się boje tej wizyty jeśli będzie chciał zrobić cytologię żeby tam mi nie naruszył. Mam taki jakiś wewnętrzny strach no i te serduszko jeśli nawet by było to żeby nie puszczał bo to dużo za wcześnie.
Właśnie, że puszczają co niektórzy a tym bardziej Ci co lubią się popisywać dopplerem tak jak ten lekarz do którego idę. Jestem na innej grupie listopadowek i kilka dziewczyn właśnie pisało, że puścili serduszko 6-7tc.Lekarze to chyba nie puszczają tak wcześnie serduszka , więc nie masz się o co martwić![]()
O kurde to z tym się jeszcze nie spotkałamWłaśnie, że puszczają co niektórzy a tym bardziej Ci co lubią się popisywać dopplerem tak jak ten lekarz do którego idę. Jestem na innej grupie listopadowek i kilka dziewczyn właśnie pisało, że puścili serduszko 6-7tc.
Ja w poprzedniej ciazy w 6+1 też miałam puszczone serduszko i nic synkowi nie jest, teraz serduszko dopiero co się pojawiło i dlatego doktor nie puszczałO kurde to z tym się jeszcze nie spotkałam![]()
Wiesz co, to jeszcze niedawno było częste, nowe wytyczne weszły chyba niedawno. Ja myślę, że lekarze starej daty, albo Ci co na bieżąco się nie dokształcają, dalej pracują wg. wcześniejszych zaleceń. Ja też w ciąży z synem i córką z tego co pamiętam słuchałam serduszka i są cali i zdrowi. Jednak teraz kiedy wiem o nowych zleceniach, cieszę się, że trafiłam na lekarza który mi tego serduszka nie dał posłuchacO kurde to z tym się jeszcze nie spotkałam![]()
Moje dają mi się we znaki i to mega mocno. Z tym, że nie mam pojęcia czy to objaw ciązy czy duphastonu, tudzież połączenia obu.Wam też już cycki przestały przestały boleć i są mniejsze?