reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Oo i co widziałaś? ☺️
Mam zaklepane 2 wizyty, jedną umówiłam jeszcze przed ciążą jako „normalną” wizytę u gin 🙈
Jedna jest 7.04 i to będzie właśnie 5+5, a druga jest 16.04 czyli 7 tydzień.
Wizyty są w różnych miejscach, ale u tej samej ginekolog więc pójdę tylko na jedną i właśnie nie wiem na którą 🙉
Widziałam pęcherzyk ciążowy razem z żółtkowym ❤️ tak jakby był zalążek zarodka, ale moja pani doktor nic nie potwierdziła ze względu na moją historię 🙈 zobaczymy, jak będzie za 2 dni 🥹

reklama
Hej dziewczyny mam pytanko czy to normalne że tak ciągnie dół brzucha???
Mnie ciągnie cały czas , pamiętam że w pierwszej ciąży też mnie ciągło . Wszystko nam się rozciąga :) mi jeszcze dochodzi ból pleców , ale to podejrzewam że od noszenia mojego roczniaka 🤯🫣 czasami się zastanawiam jak ja ogarnę dwójkę takich maluszków 🫣🤯. Będzie ciekawie .

Hej. Moim zdaniem termin masz na październik. Napisz do nich że wolałaś do niech dołączyć po bezpiecznym terminie i czy cię przyjmą. U nas dziewczyny też mają na końcówkę listopada a są świadome że mogą urodzić najpewniej w grudniu. Ale jakby dziewczyny nie chciały cię z jakiegoś powodu przyjąć to zapraszamy do nas ☺️☺️
Hej, dzięki za wiadomość 🙏🏻 a podpowiesz proszę jak mogę znaleźć październikowe? Nie widzę takiego wątku wgl.. :(

@Justynka28 a Ty jak się czujesz??
Próbuje Was nadrobić ale trochę to potrwa bo nie czuje się zbyt dobrze. Generalnie to większość doby przesypiam. Miałam być dzisiaj wypisana do domu ale chyba nic z tego nie będzie bo mimo leków dalej wymiotuje (mniej ale zdarza się że nawet 4 czy 5 razy) i ten okropny ślinotok 🤤 , nie mogę połykać własnej śliny bo jest mi jeszcze bardziej niedobrze 🥴. Tragedia . Wczoraj miałam lekkie przełom bo udało mi się cokolwiek zjeść ale dosłownie pół kromki chleba i trochę łyżek zupy .
Najchętniej to chciałabym przespać ten pierwszy trymestr i obudzić się w drugim.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt🥰 resztę postaram się później nadrobić. Miłego dnia

Próbuje Was nadrobić ale trochę to potrwa bo nie czuje się zbyt dobrze. Generalnie to większość doby przesypiam. Miałam być dzisiaj wypisana do domu ale chyba nic z tego nie będzie bo mimo leków dalej wymiotuje (mniej ale zdarza się że nawet 4 czy 5 razy) i ten okropny ślinotok 🤤 , nie mogę połykać własnej śliny bo jest mi jeszcze bardziej niedobrze 🥴. Tragedia . Wczoraj miałam lekkie przełom bo udało mi się cokolwiek zjeść ale dosłownie pół kromki chleba i trochę łyżek zupy .
Najchętniej to chciałabym przespać ten pierwszy trymestr i obudzić się w drugim.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt🥰 resztę postaram się później nadrobić. Miłego dnia
Trzymaj się kochana !! Ściskam bardzo mocno !

reklama
Biedactwo❤️
Nawet nie wyobrażam sobie jak fatalnie musisz się czuć. Mnie męczy kilka porannych zrywów i potrafi to "zepsuć" poranek, ale nie wyobrażam sobie tego stanu permanentnie. Przytulam i mam nadzieję, że wreszcie te lęki zadziałają jak powinny 🫂
A czy zaglądali jeszcze do maluszka?
Mam nadzieję, że jak Twoje parametry się poprawią(a liczę, że nawodnili Cię pożądnie i mimo wymiotów Twój organizm dzięki temu się regeneruje) to i serduszko maluszka przyspieszy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry