reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Tez mialam mieć w poniedziałek, ale u jakiegos przypadkowego lekarza. Złapałam na wtorek wizytę do babki, u której chce prowadzić i muszę podjąć decyzję gdzie iść 🙈
Rozsądek mi mowi, ze lepiej iść do niej, ale tamta wizyta jest dzień wcześniej 🤣
Ja sama nie mam pojęcia, jak ja wytrzymuje tyle dni od jednej wizyty do drugiej bez kontroli 😂 I to są te problemy na początku 🙈 ja znów cały zeszły tydzień miałam okropną zgagę, od 3 dni cisza. I oczywiście fora w poszukiwaniu „zanikające objawy w 6 tygodniu” 🙈🙈

reklama
Cześć dziewczyny, można dołączyć?
Prawdopodobnie jestem w 4 tygodniu i 2 dniu, jeszcze nie byłam u lekarza. Wczorajsza beta to 568,8. Termin wg moich obliczeń to 03.12, ale póki co to moje obliczenia 🙈
A apropo terminu to mi wychodzi z OM na 30 listopada ale ze względu na komplikacje po pierwszym porodzie SN 6 lat temu teraz mam bezwzględne wskazanie do cięcia cesarskiego więc lekarz mówił że wykonamy je prawdopodobnie około 2 tygodnie wcześniej ❤️🤷‍♀️ zresztą pierwsza ciąża rozwiązała się naturalnie w 38+0 tc więc z tymi terminami to nigdy nie wiadomo 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry