reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

U mnie wie moja siostra i dwie przyjaciółki
Rodzicom chcemy powiedzieć w święta ;)
W ostatniej ciąży powiedzieliśmy trochę wcześniej ale tutaj wolimy poczekać na taki bardziej specjalny moment 🥹
No i oczywiście mój szef wie ale przez to że wybieram się w połowie kwietnia na zwolnienie ze względu na charakter mojej pracy i dużo stresu i chciałam podopinac kilka tematów
Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze bo wielkimi krokami zbliżam się do momentu w którym straciłam poprzednia ciążę i mimo że wiem że na każdym etapie coś może pójść nie tak to czuję że odetchnę troszeczkę po tym 10 tyg.
Ja rano obudziłam się bez żadnych objawów za to teraz od południa wróciły z podwójną siłą. 🤢

reklama
U mnie wie moja siostra i dwie przyjaciółki
Rodzicom chcemy powiedzieć w święta ;)
W ostatniej ciąży powiedzieliśmy trochę wcześniej ale tutaj wolimy poczekać na taki bardziej specjalny moment 🥹
No i oczywiście mój szef wie ale przez to że wybieram się w połowie kwietnia na zwolnienie ze względu na charakter mojej pracy i dużo stresu i chciałam podopinac kilka tematów
Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze bo wielkimi krokami zbliżam się do momentu w którym straciłam poprzednia ciążę i mimo że wiem że na każdym etapie coś może pójść nie tak to czuję że odetchnę troszeczkę po tym 10 tyg.
Ja rano obudziłam się bez żadnych objawów za to teraz od południa wróciły z podwójną siłą. 🤢

Ja też czuję, że 10tyg przyniesie mi spokój... ale chyba jeszcze bardziej bedę spokojna jak już to maleństwo będę czuła❤️

Zapisałam się dziś na prenatalne
29.04- USG w luxmedzie (12+2)
4.05- z programu badań prenatalnych NFZ(13+0)
Tak jak już wspominałam, mam możliwość skorzystać z dwóch badań to tak zrobię. Po pierwsze zawsze wgląd dwóch różnych specjalistów jest wg. mnie na plus. Po
drugie Syn nie dał sobie zbadać przezierności przez 45min. Mimo, że wszytkie pozostałe parametry były ok i ostatecznie synek jest zdrowy, to chciałabym uniknąć tej "niepewności".

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry