Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rodziłam tam i drugi raz bym się tam nie zdecydowała a Twoje słowa mnie tylko w tym bardziej utwierdziły.Na Pomorzanach. W Zdrojach odesłali mnie bo nie mieli miejsc. Najgorsze że podali mi wczoraj kroplówkę nawadniająca i na tym koniec. Dzisiaj już nic mi nie podają a za chwilę mina 2 doby jak nie jem. Na sam zapach śniadania miałam odruch wymiotny nic do ust nie mogę wziąć ale nie czuje żeby oni się tu tym przejmowali. Dziwię się bo dobre opinie słyszałam o opiece tutaj ale na tą chwilę to czuje się pozostawiona sama sobie
Widzę że jest pęcherzykDziewczyny ja już po pierwszym USGmamy kropeczkę całe 4mm
umiejscowiona prawidłowo, żadnych nieprawidłowości w tej chwili poza torbielą na jajniku ale to pojawia mi się co jakiś czas
tak się cieszę
![]()
Taaak, jestem dziś dopiero 4+5 więc i tak się cieszę że cokolwiek zobaczyliśmyRodziłam tam i drugi raz bym się tam nie zdecydowała a Twoje słowa mnie tylko w tym bardziej utwierdziły.
Powinni Ci dać leki w kroplówce przeciwwymiotne i później podać śniadanie. Co za opieka...
Widzę że jest pęcherzykwczesne USG , za tydzień pewnie będzie coś więcej
![]()
Gratulacje dla ciebie ja właśnie czekam na wizytęDziewczyny ja już po pierwszym USGmamy kropeczkę całe 4mm
umiejscowiona prawidłowo, żadnych nieprawidłowości w tej chwili poza torbielą na jajniku ale to pojawia mi się co jakiś czas
tak się cieszę
![]()
Gratulacje! Kiedy masz kolejną wizytę? Bo mamy najbardziej zbliżone terminy chybaTaaak, jestem dziś dopiero 4+5 więc i tak się cieszę że cokolwiek zobaczyliśmyale po dwóch stratach wolałam iść szybciej na pierwsze usg
Za 2 tygodnie, umówiłam się na 10 kwietniaGratulacje! Kiedy masz kolejną wizytę? Bo mamy najbardziej zbliżone terminy chyba![]()
Biło już serduszko?Cześć dziewczyny jestem po badaniu wszystko jest w porządku ciąża 5tyg i 5dni za tydzień kolejne USG
Doktor kazała za tydzień przyjechać to już będzie widacBiło już serduszko?![]()
Niee, ja nie. Cierpliwie czekam do 13, już na pewno będzie coś widać bo to 7 plus coś będzie. W poprzedniej w 6+3 było serduszko jużZa 2 tygodnie, umówiłam się na 10 kwietniaa Ty już byłaś coś tam podglądać?