reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Dziewczyny ja już po pierwszym USG ❤️ mamy kropeczkę całe 4mm 🥹 umiejscowiona prawidłowo, żadnych nieprawidłowości w tej chwili poza torbielą na jajniku ale to pojawia mi się co jakiś czas 🤔 tak się cieszę 🥹🌈

Załączniki

• IMG_20260327_112713-02.jpeg
    IMG_20260327_112713-02.jpeg
    576 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Na Pomorzanach. W Zdrojach odesłali mnie bo nie mieli miejsc. Najgorsze że podali mi wczoraj kroplówkę nawadniająca i na tym koniec. Dzisiaj już nic mi nie podają a za chwilę mina 2 doby jak nie jem. Na sam zapach śniadania miałam odruch wymiotny nic do ust nie mogę wziąć ale nie czuje żeby oni się tu tym przejmowali. Dziwię się bo dobre opinie słyszałam o opiece tutaj ale na tą chwilę to czuje się pozostawiona sama sobie
Rodziłam tam i drugi raz bym się tam nie zdecydowała a Twoje słowa mnie tylko w tym bardziej utwierdziły.
Powinni Ci dać leki w kroplówce przeciwwymiotne i później podać śniadanie. Co za opieka... 🤦
Dziewczyny ja już po pierwszym USG ❤️ mamy kropeczkę całe 4mm 🥹 umiejscowiona prawidłowo, żadnych nieprawidłowości w tej chwili poza torbielą na jajniku ale to pojawia mi się co jakiś czas 🤔 tak się cieszę 🥹🌈
Widzę że jest pęcherzyk ☺️ wczesne USG , za tydzień pewnie będzie coś więcej 👍

Rodziłam tam i drugi raz bym się tam nie zdecydowała a Twoje słowa mnie tylko w tym bardziej utwierdziły.
Powinni Ci dać leki w kroplówce przeciwwymiotne i później podać śniadanie. Co za opieka... 🤦

Widzę że jest pęcherzyk ☺️ wczesne USG , za tydzień pewnie będzie coś więcej 👍
Taaak, jestem dziś dopiero 4+5 więc i tak się cieszę że cokolwiek zobaczyliśmy ❤️ ale po dwóch stratach wolałam iść szybciej na pierwsze usg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry