Crazylalafresh
Fanka BB :)
Oki,super. Ja we wtorek mam na 10.20 to chwilę po sobie mamyJa zmieniłam na wtorek, mam 10:45. Jednak idę do tej mojej lekarki. To przynajmniej dostane od razu skierowania na badania jak bedzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oki,super. Ja we wtorek mam na 10.20 to chwilę po sobie mamyJa zmieniłam na wtorek, mam 10:45. Jednak idę do tej mojej lekarki. To przynajmniej dostane od razu skierowania na badania jak bedzie![]()
Jutro 16:40Widzę że jutro aż 4 wizyty @jo!asia @koko.sanka @ppaulaaa @AScarletta która macie wizyty ? Czekamy na kropki,kropeczki
![]()
Będzie dobrze, jak tyle przeżyłaś i było dobrze to jutro tym bardziej będzieJutro 16:40![]()
Współczuję,miałam tak w poprzedniej ciąży więc wiem co przeżywaszKciuki za jutrzejsze wizyty!
Ja mam dzisiaj od południa taką migrenę że szok chciałam cokolwiek się poruszać to skończyło się na spacerze i powrót do łóżka![]()
Ja na 18Widzę że jutro aż 4 wizyty @jo!asia @koko.sanka @ppaulaaa @AScarletta która macie wizyty ? Czekamy na kropki,kropeczki
![]()
Współczuję, w ogóle nie ogarniam jak się musicie czuć dziewczyny które macie takie mocne objawy. Mi jakby nic wielkiego nie dolega, poza tym że czuję się cały czas zmęczona i czasem mam mdłości i brak apetytu. ciężko mi nawet tylko z tym zmęczeniem, jak Wam dochodzą bóle glowy, wymioty itd to musi być masakraKciuki za jutrzejsze wizyty!
Ja mam dzisiaj od południa taką migrenę że szok chciałam cokolwiek się poruszać to skończyło się na spacerze i powrót do łóżka![]()