Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej piękny wynikZbadałam dziś rano betę- 1820,9jeszcze w piątek koło południa była 568,8
Martwi mnie tylko progesteron, bo trochę skacze. Raz jest 18, raz 28, później znowu 18, a dziś 15,33 i nie wiem co o tym myśleć
Ja ubolewam, że moje nie mieszczą się w staniki z sieciówekJa polubiłam staniki w h&m ale muszę mierzyć.
Wyglądają fajnie ale Zastanawiam się jak się w nich noszą większe piersi... Boje się że jak będą dobre pod biustem to piersi będą wypływały...chociaż widzę że mają rozmiary z plusem dla większych miseczek. Cena nie mała, ale jak piszesz, że jakościowo są ok, to myślę, że warto temat przemyślećJa mam dwa staniki z tej strony . Chodzę w nich od ponad dwóch lat , odkąd zaszłam w ciążę z synkiem. Nic się z nimi nie dzieje . Mogę polecić
Piękny wynikZbadałam dziś rano betę- 1820,9jeszcze w piątek koło południa była 568,8
Martwi mnie tylko progesteron, bo trochę skacze. Raz jest 18, raz 28, później znowu 18, a dziś 15,33 i nie wiem co o tym myśleć
Ja przy poprzednich ciążach pierwszy trymestr miałam laitowy... Ale to było 15,5 i 9 lat temu... Teraz już chyba jestem za staraApropo ustepujscych objawów to u mnie np podbrzusze zupełnie przestało boleć, jak wcześniej ciągnęło tak typowo okresowo tak teraz zupełnie przestałopiersi bolą, zaczęły się migreny no i kurde mdli mnie, zgaga czasem do tych mdłości dochodzi... Oby się nie rozkręcało
w ciąży z córką 6 lat temu nie wiedziałam w ogóle co to dolegliwości ciążowe
![]()
Taaak , cena nie jest mała … ale na prawdę wartoJa ubolewam, że moje nie mieszczą się w staniki z sieciówek
Wyglądają fajnie ale Zastanawiam się jak się w nich noszą większe piersi... Boje się że jak będą dobre pod biustem to piersi będą wypływały...chociaż widzę że mają rozmiary z plusem dla większych miseczek. Cena nie mała, ale jak piszesz, że jakościowo są ok, to myślę, że warto temat przemyśleć![]()
Koleżanko, kusiszTaaak , cena nie jest mała … ale na prawdę wartono ja mam powiększony biust , po ciąży jeszcze mi nie wróciły do mojego rozmiaru iii znowu rosną
w tych stanikach nic się nie wbija , nic nie uwiera . No i tak jak mówię wyglądają jak nowe po dwóch latach noszenia non stop prawie . No i wygodnie się w nich karmi . Czasami mają jakieś promki , warto polować
![]()
GratulacjeHej, ja po wizycie. Położyłam się na fotel, pani doktor znalazła pęcherzyk ciążowy, a w środku- zarodek7,2mm
muszę umówić się na badania prenatalne, dostałam skierowanie i kilkanaście badań do wykonania. Kolejna wizyta już nie w klinice, tylko u mojego lekarza prowadzącego- musiałabym zdecydować, do kogo chce chodzić
niby już byłam 3x w ciąży, ale to wszystko nowe dla mnie, bo nigdy na takim etapie
![]()