reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Zbadałam dziś rano betę- 1820,9 ❤️ jeszcze w piątek koło południa była 568,8 🙉
Martwi mnie tylko progesteron, bo trochę skacze. Raz jest 18, raz 28, później znowu 18, a dziś 15,33 i nie wiem co o tym myśleć
Hej piękny wynik ❤️ progesteron jest wydzielany skokowo, nawet ten najniższy u Ciebie nie jest niski więc bym się nie martwiła na twoim miejscu 🤞 kiedy masz kontrolę?

Apropo ustepujscych objawów to u mnie np podbrzusze zupełnie przestało boleć, jak wcześniej ciągnęło tak typowo okresowo tak teraz zupełnie przestało 🤔 piersi bolą, zaczęły się migreny no i kurde mdli mnie, zgaga czasem do tych mdłości dochodzi... Oby się nie rozkręcało 🤐 w ciąży z córką 6 lat temu nie wiedziałam w ogóle co to dolegliwości ciążowe 🫣💖

Ja polubiłam staniki w h&m ale muszę mierzyć.
Ja ubolewam, że moje nie mieszczą się w staniki z sieciówek😢
Ja mam dwa staniki z tej strony . Chodzę w nich od ponad dwóch lat , odkąd zaszłam w ciążę z synkiem. Nic się z nimi nie dzieje . Mogę polecić :)
Wyglądają fajnie ale Zastanawiam się jak się w nich noszą większe piersi... Boje się że jak będą dobre pod biustem to piersi będą wypływały...chociaż widzę że mają rozmiary z plusem dla większych miseczek. Cena nie mała, ale jak piszesz, że jakościowo są ok, to myślę, że warto temat przemyśleć😁

Zbadałam dziś rano betę- 1820,9 ❤️ jeszcze w piątek koło południa była 568,8 🙉
Martwi mnie tylko progesteron, bo trochę skacze. Raz jest 18, raz 28, później znowu 18, a dziś 15,33 i nie wiem co o tym myśleć
Piękny wynik ❤️
Rośnij maluszku!!!❤️
Apropo ustepujscych objawów to u mnie np podbrzusze zupełnie przestało boleć, jak wcześniej ciągnęło tak typowo okresowo tak teraz zupełnie przestało 🤔 piersi bolą, zaczęły się migreny no i kurde mdli mnie, zgaga czasem do tych mdłości dochodzi... Oby się nie rozkręcało 🤐 w ciąży z córką 6 lat temu nie wiedziałam w ogóle co to dolegliwości ciążowe 🫣💖
Ja przy poprzednich ciążach pierwszy trymestr miałam laitowy... Ale to było 15,5 i 9 lat temu... Teraz już chyba jestem za stara🤣🤣🤣 Ale jako że zachciało mi się trzeciego dziecka, to biorę to na klatę💪 Byleby nie było już gorzej😜

Ja ubolewam, że moje nie mieszczą się w staniki z sieciówek😢

Wyglądają fajnie ale Zastanawiam się jak się w nich noszą większe piersi... Boje się że jak będą dobre pod biustem to piersi będą wypływały...chociaż widzę że mają rozmiary z plusem dla większych miseczek. Cena nie mała, ale jak piszesz, że jakościowo są ok, to myślę, że warto temat przemyśleć😁
Taaak , cena nie jest mała … ale na prawdę warto :) no ja mam powiększony biust , po ciąży jeszcze mi nie wróciły do mojego rozmiaru iii znowu rosną 😂😵‍💫 w tych stanikach nic się nie wbija , nic nie uwiera . No i tak jak mówię wyglądają jak nowe po dwóch latach noszenia non stop prawie . No i wygodnie się w nich karmi . Czasami mają jakieś promki , warto polować :)

Taaak , cena nie jest mała … ale na prawdę warto :) no ja mam powiększony biust , po ciąży jeszcze mi nie wróciły do mojego rozmiaru iii znowu rosną 😂😵‍💫 w tych stanikach nic się nie wbija , nic nie uwiera . No i tak jak mówię wyglądają jak nowe po dwóch latach noszenia non stop prawie . No i wygodnie się w nich karmi . Czasami mają jakieś promki , warto polować :)
Koleżanko, kusisz😁

Hej, ja po wizycie. Położyłam się na fotel, pani doktor znalazła pęcherzyk ciążowy, a w środku- zarodek 🥹 7,2mm 🩷 muszę umówić się na badania prenatalne, dostałam skierowanie i kilkanaście badań do wykonania. Kolejna wizyta już nie w klinice, tylko u mojego lekarza prowadzącego- musiałabym zdecydować, do kogo chce chodzić 🙈 niby już byłam 3x w ciąży, ale to wszystko nowe dla mnie, bo nigdy na takim etapie 😱
Gratulacje ❤️

reklama
Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Serduszko bije 150. I nigdy wszystko okej... Ale wychodząc porównałam wyniki z soru i pokazuje jakby mały urósł tylko z 11.8 mm na 12mm. Wzięłam mm jeszcze do lekarki dzisiaj teleporadę, bo przecież wieczne zmartwienia. Boże..:l teraz doceniam dopiero jak się czułam w poprzedniej ciąży. 🥴

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry