Crazylalafresh
Fanka BB :)
Ja bym dała czas do 20.04 max i po tym już wątek prywatny założyła. Przydałby się ktoś też by mi pomagał z terminami wizyt wpisywaniem itp. Ktoś chętny ? Fajnie jakby był to ktoś z terminem na koniec listopada by uzupełniać też porodyJa myślę tak jak dziewcxyny, że to kwestia sprzętu. Na tym etapie wystarczy minimalne przesunięcie kursora i masz ciążę młodsza o kilka dni. Serduszko pięknie bije i maluszek na pewno rośnie, tak jak powinien
Witaj!
Cieszymy się, że dołączyłaśTrzymamy kciuki i wspieramy całym serduszkiem. Kibicujemy małemu okruszkowi i Tobie
Ja myślę, że jeszcze chwilę powinnyśmy się wstrzymać. Część dziewczyn dopiero dowiaduje się o swoich ciążach(Nie wszystkie testują jak np ja 10dpo), część czeka na pierwsze USG i dopiero wtedy mogą szukać grup mamusiowych. Może dajmy sobie czas do etapu pierwszych prenatalnych, tak, żebysmy już tymi badaniami mogły się dzielić w zamkniętym gronie
? A jeśli to za długo wg. Was bo prawie miesiąc to może chociaż do połowy kwietnia. Fakt, że większa swoboda na prywatnym, ale dajmy szansę nowym listopadóweczkom.