reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

To u mnie jak wstaje z łóżka i zaczyna działac grawitacja🤣 Dodam, że startuje z 80G. Najchętniej kupiła bym sobie nowy ciut większy biustonosz, ale nie chcę teraz inwestować, żeby za moment wymieniać...😉
A w poprzedniej ciąży startowałam z 80g teraz to samo lub rozmiar większy. Mnie piersi nie bolą wcale,myślałam że dlatego że mam duże piersi ale widzę że moja teoria była błędna 😅

reklama
Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Serduszko bije 150. I nigdy wszystko okej... Ale wychodząc porównałam wyniki z soru i pokazuje jakby mały urósł tylko z 11.8 mm na 12mm. Wzięłam mm jeszcze do lekarki dzisiaj teleporadę, bo przecież wieczne zmartwienia. Boże..:l teraz doceniam dopiero jak się czułam w poprzedniej ciąży. 🥴
Pamiętaj że sprzed sprzętowi nie równy jeśli nie było mierzone na tym samym urządzeniu to nie masz co porównywać,ważne że wszystko jest w porządku i rośnie i serducho bije ❤️

Hej dziewczyny! Dołączam z nadzieją ale też dużą niepewnością. Z pierwszej ciąży mam synka który ma już 5 lat, 3 kolejne niestety poroniłam. Podglądałam was od jakiegoś czasu i za wszystkie mocno trzymam kciuki :). Mój termin to 19.11 wg miesiączki chociaż wiem że owulacja była późno. W czwartek mam pierwszą wizytę. Obecnie przyjmuje luteinę i clexane. Więc przyda mi się wsparcie psychiczne.

Dziewczyny kto chce zamknięty wątek już teraz a kto nie ? Głosowanie. Kto chce niech zostawi ikonkę zielonego ptaszka pod tym postem a kto uważa że jeszcze za wcześnie to niech zostawi czerwony krzyżyk
Ja uważam, ze jeszcze troszkę za wczesnie. Poczekałabym tak do 1 prenatalnych u nas, myślę, ze wtedy juz kto ma widziec ze jest w ciąży bedzie wiedział i dołączy.
Wiem, ze pozniej ciężko sie wbić na zamknięty wątek. A tez często dziewczyny juz nie chcą, ze by ktos spoza dołączał

Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Serduszko bije 150. I nigdy wszystko okej... Ale wychodząc porównałam wyniki z soru i pokazuje jakby mały urósł tylko z 11.8 mm na 12mm. Wzięłam mm jeszcze do lekarki dzisiaj teleporadę, bo przecież wieczne zmartwienia. Boże..:l teraz doceniam dopiero jak się czułam w poprzedniej ciąży. 🥴
Ja myślę tak jak dziewcxyny, że to kwestia sprzętu. Na tym etapie wystarczy minimalne przesunięcie kursora i masz ciążę młodsza o kilka dni. Serduszko pięknie bije i maluszek na pewno rośnie, tak jak powinien❤️
Hej dziewczyny! Dołączam z nadzieją ale też dużą niepewnością. Z pierwszej ciąży mam synka który ma już 5 lat, 3 kolejne niestety poroniłam. Podglądałam was od jakiegoś czasu i za wszystkie mocno trzymam kciuki :). Mój termin to 19.11 wg miesiączki chociaż wiem że owulacja była późno. W czwartek mam pierwszą wizytę. Obecnie przyjmuje luteinę i clexane. Więc przyda mi się wsparcie psychiczne.
Witaj!
Cieszymy się, że dołączyłaś❤️ Trzymamy kciuki i wspieramy całym serduszkiem. Kibicujemy małemu okruszkowi i Tobie❤️❤️❤️
Dziewczyny kto chce zamknięty wątek już teraz a kto nie ? Głosowanie. Kto chce niech zostawi ikonkę zielonego ptaszka pod tym postem a kto uważa że jeszcze za wcześnie to niech zostawi czerwony krzyżyk
Ja myślę, że jeszcze chwilę powinnyśmy się wstrzymać. Część dziewczyn dopiero dowiaduje się o swoich ciążach(Nie wszystkie testują jak np ja 10dpo🤣), część czeka na pierwsze USG i dopiero wtedy mogą szukać grup mamusiowych. Może dajmy sobie czas do etapu pierwszych prenatalnych, tak, żebysmy już tymi badaniami mogły się dzielić w zamkniętym gronie❤️? A jeśli to za długo wg. Was bo prawie miesiąc to może chociaż do połowy kwietnia. Fakt, że większa swoboda na prywatnym, ale dajmy szansę nowym listopadóweczkom.

Hej. Witaj i się rozgość ☺️ To będziemy czekali na wieści, niektóre z nas też mają podobną historię i też się stresujemy i wspieramy razem.
Ja od dzisiaj odstawiam estrofem i od jutra całkowicie zastrzyki z progesteronu i martwię się jak diabli 😬

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry