reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Uwierz że rozumiem, ale szczerze na twoim miejscu to bym chyba chodziła co tydzień na USG 😅 Stresu masz co nie miara. Dostałaś jakiego proga czy coś na ten krwawienia ? Coś mówili co masz zrobić jak się będzie powtarzać?
Mam progesteron, mówi, że to tak na wszelki, ale że raczej nie jest potrzeby. Pocieszam się, że przecież nie widziała w macicy żadnych krwawień.. więc oby to ta szyjka. Odechciało mi się już tego ciążowania powiem wam 🫣

reklama
Ja bym dała czas do 20.04 max i po tym już wątek prywatny założyła. Przydałby się ktoś też by mi pomagał z terminami wizyt wpisywaniem itp. Ktoś chętny ? Fajnie jakby był to ktoś z terminem na koniec listopada by uzupełniać też porody 😁 Ale też zobaczymy jak większość dziewczyn zagłosuje.
Ogólnie to mogę się zgłosić i liczę, że dotrwam szczęśliwie. 😊

Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Serduszko bije 150. I nigdy wszystko okej... Ale wychodząc porównałam wyniki z soru i pokazuje jakby mały urósł tylko z 11.8 mm na 12mm. Wzięłam mm jeszcze do lekarki dzisiaj teleporadę, bo przecież wieczne zmartwienia. Boże..:l teraz doceniam dopiero jak się czułam w poprzedniej ciąży. 🥴
Serduszko bije bardzo ładnie ❤️ będzie wszstko ok, trzymam kciuki! ale rozumiem Twoje obawy, jeśli teleporada może Cię trochę uspokoić to dobrze że ja jeszcze wzięłaś :)

Grupę krwi powinno się robić dwa razy i dopiero drugi wynik, jest tym potwierdzonym. Chociaż nie ukrywam, że w poprzedniej ciąży robiłam tylko raz🤭
Myslisz, że jest szansa na zmianę😜 W swoim życiu już trochę tych badania grupy krwi zrobiłam... Obie donoszone ciąże + teraz w listopadzie... Niezmiennie ta sama grupa krwi...
Ale już doczytałam. Nie chce mi się już szukać starych wyników sprzed lat, więc jak będę miała ten z listopada i teraz jak i tak idę na pobranie to będę miała nowy z kwietnia te dwa w zupełności mi wystarczą🎉😉
Dzięki za info❤️

Ja bym dała czas do 20.04 max i po tym już wątek prywatny założyła. Przydałby się ktoś też by mi pomagał z terminami wizyt wpisywaniem itp. Ktoś chętny ? Fajnie jakby był to ktoś z terminem na koniec listopada by uzupełniać też porody 😁 Ale też zobaczymy jak większość dziewczyn zagłosuje.
Mogłabym się zgłosić, ale wyklucza mnie termin🤣🤣 Bo choć już pogodziłam się z tym, że na bank tą ciążę też przenoszę, to nie dam rady dociągnąć do końca miesiąca😜

Dziewczyny ja też już po wizycie, kropek już w sumie nie jest kropkiem, ma zalążki rączek i nóżek, mierzy 1,54 cm, serduszko bije 153. Ciąża wg USG póki co = termin z miesiączki. Czy te wszystkie pozytywne informacje sprawiły że jestem spokojniejsza? Ani trochę 🙃 chyba te ciążowe mózgi już tak mają że nie idzie się od tej niepewności odciąć i nie wiem jak wytrzymam całe 4 tyg do kolejnej wizyty (27.04)
No i tym razem już nie zapomniałam zdjęcia

Załączniki

• IMG_7539.jpeg
    IMG_7539.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 33
Dziewczyny ja też już po wizycie, kropek już w sumie nie jest kropkiem, ma zalążki rączek i nóżek, mierzy 1,54 cm, serduszko bije 153. Ciąża wg USG póki co = termin z miesiączki. Czy te wszystkie pozytywne informacje sprawiły że jestem spokojniejsza? Ani trochę 🙃 chyba te ciążowe mózgi już tak mają że nie idzie się od tej niepewności odciąć i nie wiem jak wytrzymam całe 4 tyg do kolejnej wizyty (27.04)
Cudownie❤️Uwielbiam to zdjęcie❤️❤️❤️ Zwłaszcza, że mój Okruszek musi wygladać dokładnie tak samo❤️❤️

reklama
Cudownie ❤️ który masz tydzień dokładnie ? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry