callin@
Fanka BB :)
nooo jak się często coś robi to tak jestJa już nie lubię tego makaronu, szwagierki ciągle robiły z nim sałatki , przejadł się
Mi się nie przejadł jeszcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nooo jak się często coś robi to tak jestJa już nie lubię tego makaronu, szwagierki ciągle robiły z nim sałatki , przejadł się
Hejka, no właśnie Duphaston robi robotę. Gdyby tylko nie te działania niepożądane. Dobrze, że u Ciebie prawie nie występująHej witamyja od 10 dpo jestem na duphastonie, obecnie 5+2 tc i przyjmuje go 2x1
Też jestem migrenowcem, przed ciążą męczyły mnie migreny bardzo często, po suplementacji podczas starań zupełnie mi ustąpiły
od początku ciąży miałam migrenę dwa razy i to nie jakąś mocno nasiloną, czuję się dobrze, nie jest mi niedobrze
oby tak zostało
![]()
A my go dopiero w tym roku odkryliśmy, pod kamieniem żyłam chybaJa już nie lubię tego makaronu, szwagierki ciągle robiły z nim sałatki , przejadł się
Hej Asiu, dzięki za odpowiedź. Złapałam w piątek teleporadę do gina. Dopytam o ten Duphaston, czy ew. jest jakakolwiek alternatywa.Hej, miło, że dołączyłaś. Mam właśnie ciągłe plamienia i mam duphaston i ciagle mi sie chce spać, ale nie podpowiem Ci nic, bo jestem w tym nowinka.Twój niepokój zapewne rozumie większość z nas jak nie wszystkie. Może jakieś mniejsze dawki by wystarczyły? albo rozłożone? Z tego co wiem, to nie masz sie czym martwić, na serducho za wcześnie, a beta dobra jak na ten tydzień. Możesz też powtórzyć za dwa dni i zobaczyć czy spoko rośnie.
Jeju też tak mam, mogę jeść samą kukurydzę prosto z puchynooo jak się często coś robi to tak jest
Mi się nie przejadł jeszczea jak kukurydza jest to już w ogóle pyszotaa
![]()
TeamJeju też tak mam, mogę jeść samą kukurydzę prosto z puchy![]()
Czyli Duphaston powoduje taką senność? Czyli się mi skumulował razem z Bonjestą i jest efekt spania prawie całą dobęHej Asiu, dzięki za odpowiedź. Złapałam w piątek teleporadę do gina. Dopytam o ten Duphaston, czy ew. jest jakakolwiek alternatywa.
A co do senności to mam taki flash back, jak będąc ok 10 tc drugiej ciąży, wracałam po pracy do domu i padałam na kanapę, a mój stęskniony dwuletni synek przytulał się do mnie i tak sobie leżeliśmy chwilę, a ja w międzyczasie przysypiałamCiekawe czy ta senność to działanie Duphastonu czy po prostu jeden z objawów z pierwszego trymestru
O kurcze a dlaczego taki powrót pod koniec?Ja mam teraz luteinę dopochwowo , a z synem miałam do 14 tyg duphaston i później od 31 tyg do 37 znowu duphaston![]()
Szyjka mi się skracała , leżałam 3 dni na oddziale w 31 tyg bo miałam krwawienie i do 37 tygodnia musiałam leżećO kurcze a dlaczego taki powrót pod koniec?