• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

A tak z innej beczki dziewczyny. Macie jakieś podejrzenia lub przeczucia co mieszka i Was w brzuszku? Ja w poprzedniej miałam takie ale to chyba dlatego że bardzo chciałam dziewczynkę ... A teraz naprawdę czuję całą sobą że będzie dziewczynka plus inne objawy niż w poprzedniej ciąży ☺️
Ja czułam chłopca i oto on :)
Czułam że początki mam całkiem inne, potem już zachcianko wleciały podobne jak przy dziewczynce i straciłam poczucie jakiekolwiek, ale córce mówiłam że brat mieszka w brzuchu 🙈. No i jest

reklama
To ja się nieśmiało przywitam 😄
obserwuję wątek od tygodnia albo nawet i dwóch, ale chyba nie wypada tak pasożytować 😅 tymbardziej jak czytam coś o prywatnych wątkach 😅
Zatem w skrócie
OM 12.02
Pozytywny test 17.03
Stwierdziłam że poczekam z wizytą tak dla pewności i poszłam 1.04 i tam stwierdzony trochę ponad 5w, czyli za mało żeby potwierdzić. Wyszło na to że cosik była obsuwa w tym cyklu 😂
Dzisiaj na wizycie lokator już dobrze widoczny, serducho słychać 😉
Termin na ten moment na 27 listopada, ale taki faktyczny to bardziej po prenatalnych poznam
Hejo, super że jesteś !🌱❤️

A tak z innej beczki dziewczyny. Macie jakieś podejrzenia lub przeczucia co mieszka i Was w brzuszku? Ja w poprzedniej miałam takie ale to chyba dlatego że bardzo chciałam dziewczynkę ... A teraz naprawdę czuję całą sobą że będzie dziewczynka plus inne objawy niż w poprzedniej ciąży ☺️
Ja mam przeczucie na syna ale nie wiem czy się sprawdzi zobaczymy. Objawy mam takie same jak w poprzedniej ciąży z córką. Dla mnie najważniejsze jest żeby było zdrowe i poród był bez komplikacji zresztą zapewne dla wszystkich Nas to jest najważniejsze.

Ja czułam chłopca i oto on :)
Czułam że początki mam całkiem inne, potem już zachcianko wleciały podobne jak przy dziewczynce i straciłam poczucie jakiekolwiek, ale córce mówiłam że brat mieszka w brzuchu 🙈. No i jest
Jakie robiłaś badanie ? ;) bo ja się właśnie zastawiam , czy też nie zrobić . A tego jest tyle 🤯🫣

Ja w ogóle nie, jakbym miała stawiać, to że chłopak. W piaetwszej ciąży długo miał być chłopak, a jest najbardziej różową dziewczyną świata 😅.
W poniedziałek robię NIFTY i zaznaczyłam, że chcemy wiedzieć, więc może w przyszłym tygodniu będzie wiadomo😬 kim jest alienik.👽

reklama
o mamuniu, jestem taką śpiącą królewną 😂 też tak macie?

czekam aż mama zapyta co mi jest, że tak ziewam 🫣
Ja teraz głośno mowię o moim niedoborze żelaza, oddalając wszelkie podejrzenia🤣🤣
Chciałabym już być po prenatalnych i zakończyć tajemnice😉
Hejka wszystkim jak mija wam weekend????Mam do was pytanko czy wam też chce się pić???? Jezu ile ja wody pije🤣🤣🤣
Ja dalej żyje w bezsilności i senności...Dziś wstałam ogarnełam młodego na mecz, jak pojechał z mężem to zaczęłam trochę ogarniać w domku... I... Zachciało mi się spać więc poszłam w kimono... 😉
Więcej energii odzyskałam pod wieczór więc trochę z małym i mężem pokopałam piłkę💪
A teraz najchętniej znowu położylabym się spać🤣 I tak sobie sobota prawie minęła.

Jeśli chodzi o picie to muszę się pilnować, żeby pić... Odstawiłam herbatę i nie znalazłam póki co godnego zamiennika🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry