• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Wypadłam na chwilę z obiegu, ale już nadrabiam i wracam.

Bardzo mi dziewczyny przykro. :( Kiepsko to natura wymyśliła... albo powinno się nie udawać na samiuśkim samiuśkim początku, tak, że człowiek może i nawet nie wie, że był w ciąży, albo powinno być już ok. Ktoś kto wymyślił, że ciąża to wspaniały czas dla kobiety to chyba był facet i to z przegrzanym mózgiem 🥲. Trzymajcie się, nie dajcie się i nie poddawajcie!

@Mokra_kurka jakby ci soki nie wchodziły, a lubisz wytrawne sprawy to polecam ci pesto z pietruszki. Pietruszka, orzechy, oliwa, sól, jakiś twardy ser z mleka pasteryzowanego, czosnek zblenderowac i super do makaronu, na kanapki, do pomidorków, slatek. 🙂

hejj dziewczyny, dziś mam jakiś gorszy dzień.. gardło boli, brzuch jakoś też tak dziwnie eh jakby okresowo.. znowu obawiam się najgorszego...
Chyba jest Prelan na gardło całkiem spoko. Pij dużo herbatek z miodem i pod kocyk. Zdrowiej szybciutko! 💖 A te strachy... chyba już musimy się nauczyć z nimi żyć. Ja w nocy też, brzuch dziwny i od razu najgorsze myśli. 🙄

hejj dziewczyny, dziś mam jakiś gorszy dzień.. gardło boli, brzuch jakoś też tak dziwnie eh jakby okresowo.. znowu obawiam się najgorszego...
Mnie też dziś od rana głowa boli.. na wizycie byłam 2 kwietnia i tak sobie myślę że do 30 kwietnia to ja nie wytrzymam do wizyty dopiero, chyba po ścianach będę chodziła, toż to jeszcze kawał czasu 🤔🫣

Gardło płukaj wodą z solą, i Tantum Verde można

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry