PoczatkujacaPisarka
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroCześć dziewczyny
Chciałam się z Wami pożegnać , życzę Wam wszystkim mega nudnej ciazy i szczęśliwego rozwiązania
U Nas niestety przestało bić serduszko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykroCześć dziewczyny
Chciałam się z Wami pożegnać , życzę Wam wszystkim mega nudnej ciazy i szczęśliwego rozwiązania
Ooo to brzmi jak naprawdę dobry plan!@Mokra_kurka jakby ci soki nie wchodziły, a lubisz wytrawne sprawy to polecam ci pesto z pietruszki. Pietruszka, orzechy, oliwa, sól, jakiś twardy ser z mleka pasteryzowanego, czosnek zblenderowac i super do makaronu, na kanapki, do pomidorków, slatek.![]()
Ojej, bardzo, bardzo mi przykroCześć dziewczyny
Chyba jest Prelan na gardło całkiem spoko. Pij dużo herbatek z miodem i pod kocyk. Zdrowiej szybciutko!hejj dziewczyny, dziś mam jakiś gorszy dzień.. gardło boli, brzuch jakoś też tak dziwnie eh jakby okresowo.. znowu obawiam się najgorszego...
Mnie też dziś od rana głowa boli.. na wizycie byłam 2 kwietnia i tak sobie myślę że do 30 kwietnia to ja nie wytrzymam do wizyty dopiero, chyba po ścianach będę chodziła, toż to jeszcze kawał czasuhejj dziewczyny, dziś mam jakiś gorszy dzień.. gardło boli, brzuch jakoś też tak dziwnie eh jakby okresowo.. znowu obawiam się najgorszego...
Mnie te przez 3 dni brzuch tak bolał i raz mnie tak mocno zakuło że musiałam usiąść, gin powiedziała że to jest normalne póki nie ma plamienie krwawień itp. też się bałam...hejj dziewczyny, dziś mam jakiś gorszy dzień.. gardło boli, brzuch jakoś też tak dziwnie eh jakby okresowo.. znowu obawiam się najgorszego...