• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Jeszcze dziś lekarka mnie nastraszyła ciążą pozamaciczna myślicie że na trzech scanach i trzech różnych lekarzy by tego nie zauważyli
Dlatego pytałam o jajowody generalnie.
Niech Cię dokładnie sprawdzą bo może być w macicy np pseudo pęcherzyk a jeśli to faktycznie ciąża pozamaciczną - to dobrze, że w szpitalu leżysz ogólnie bo jak pięknie to bieda straszna. Mi pękła i miałam operację plus przetaczanie krwi, no ciężko ogólnie.

reklama
Dlatego pytałam o jajowody generalnie.
Niech Cię dokładnie sprawdzą bo może być w macicy np pseudo pęcherzyk a jeśli to faktycznie ciąża pozamaciczną - to dobrze, że w szpitalu leżysz ogólnie bo jak pięknie to bieda straszna. Mi pękła i miałam operację plus przetaczanie krwi, no ciężko ogólnie.
Właśnie nie leżę w szpitalu zrobili scan pobrali krew kazali przyjechać za tydzień.ogolnie miałam 3 Scany od tamtego czwartku i robiło to trzech różnych lekarzy czy jest możliwość że tych 3 lekarzy by nie zauważyli ciąży pozamacicznej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry