• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Dziewczyny mnie to wykończy.Dzis miałam scan myślałam że będzie podjęta decyzja co dalej .worek rośnie coś w nim zauważyli ale nie dają gwarancji że to dziecko ..kolejny scan za tydzień
Beta też rośnie słabo ale rośnie...w.pon było 9800 a dziś ponad 11 tys nie pamiętam formalnie,wiem że nic z tego bo przy takiej becie powinno być już co kolwiek widac

reklama
@Spokój i @Hela1 w którym wątku zostajecie listopadowym czy grudniowym bo widzę że dużo się udzielacie też na grudniowych. Zdecydujcie bo pisałam już a propo wątku naszego prywatnego i nwm czy mam was tam wpisać czy nie...
Zostanę w grudniowym ☺️
Trzymam kciuki dziewczyny za Wasze bobaski, życzę wszystkiego dobrego wszystkim ❤️

Przy moim samopoczuciu cieszę się, że lekarz podjął decyzję o suplementacji. Wolę posuplementować teraz(chociaż próbuje ogarnąć, póki co teoretycznie jak wprowadzić w diecie więcej żelaza) kiedy zapotrzebowanie jeszcze nie jest tak duże.

Oczywiście Twój lekarz na pewno wie co robi i nie neguje jego decyzji o braku suplementacji☺️
Póki co możesz spróbować podbić żelazo dietą.
Ja dopiero zaczynam szukać tych naturalnych sposobów... Kupiłam sobie sok z kiszonego buraka i jakoś jeszcze nie mogę się do niego przekonać i tak sobie leży w pracy w lodówce😜
Muszę poszukać jakichś koktajlów mocy...może w takiej formie dam radę przemycić sobie to żelazo w najbardziej naturalnej formie☺️
Sama nie wiem.. mam nadzieję.. i podbijam jak mogę żelazo, ale boję się że nie dostałam tak szczerze 🙈

Hejo, trochę mi głupio, bo tutaj smutne wieści a ja mam wesołą… z nifty wyszedł zdrowy chłopak ❤️
Ale prenatalne za tydzień 22. 🙏🏻

Czy ja mogę zostać dodana do prywatnego? Pisałam też o dodanie do terminu czy badań ale w sumie bez echa :)
Gratulacje❤️❤️❤️
Pierwszy mały chłopaczek❤️ No i najważniejsze, że zdrowy!
Teraz będziesz szła, ze spokojem na te prenatalne☺️
Ja Cię widzę na 1 stronie i w terminach i w wizytach☺️
Prywatna grupa jescze nie wystartowała

reklama
Tylko zastanawia mnie to dlaczego tak czekają...lekarka coś zauważyła ale nie wie co to
Wydaje mi się, że muszą być pewni czy przypadkiem nic nie wytworzy się. 🙏🏻

U mnie w I ciąży w 10 tyg dowiedziałam się, że w 8 tyg stanęło serduszko i jeden lekarz powiedział że mam iść do szpitala za 3 tyg jak samo się nie poroni….. poszłam do innego mimo wszystko i wysłał mnie koniecznie na oddział mówiąc, że tamten chyba zgłupiał…wiadomo grozi sepsa i te sprawy..

Natomiast u Ciebie muszą się chyba upewnić czy nic nie stworzy się jednak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry