Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej. Rozumiemy i się nie przejmuj,nie będzie to trwać wiecznie ,Cześć ostatnio mało się odzywałam ale strasznie słabo się czułam i dużo starałam się odpoczywać. Dziś jestem na badaniach, z racji cukrzycy ciążowych wcześniej mam badanie obciążenia glukozą.
Ja zostanę w grudniowym. Dzięki za pamięć i powodzenia wam dziewczyny! Dużo zdrówka i nudnych ciąż
Odpoczywaj, póki możeszCześć ostatnio mało się odzywałam ale strasznie słabo się czułam i dużo starałam się odpoczywać. Dziś jestem na badaniach, z racji cukrzycy ciążowych wcześniej mam badanie obciążenia glukozą.
Hej. Rozumiemy i się nie przejmuj,nie będzie to trwać wiecznie ,Mam nadzieję
Współczuję tak wcześnie tego testu, ja gdybym miała mieć dzisiaj to pewnie bym
Zastanawiam się jak to będzie później,poprzednie dobrze zaniosłam.... A Ty jak znosisz to badanie ?
Odpoczywaj, póki możeszi się niczym nie przejmuj
Na samą myśl o obciążeniu glukozą mam ciarki na całym ciele.
Mój organizm tak fatalnie reaguje na glukozę w takim stężeniu, że oba razy czekałam na drugie pobranie na leżance w zabiegowym, tak mi było słabo
Ale dla dziecka przetrwamy tą katorgę kolejny dzień, bez narzekaniaBądź co bądź, cieszę się, że jescze nie teraz
![]()
Ja polecam koktajl z kiwi pietruszki i pomarańczyNo właśnie dostałam od koleżanki przepis na koktajl z natki pietruszki jabłka i soku pomaranczowego... I tak się mentalnie zbieram do sprawdzenia czy mi podejdzie, ale chyba muszę jeszcze chwilę dojrzeć![]()
Dziewczyny mnie to wykończy.Dzis miałam scan myślałam że będzie podjęta decyzja co dalej .worek rośnie coś w nim zauważyli ale nie dają gwarancji że to dziecko ..kolejny scan za tydzieńSwoje wyplakalam od czwartku .teraz dostałam takiej motywacji chce żeby to oczyszczanie się skończyło dostać zielone światło od lekarza i działać znowu . przeciez nie zawsze będzie źle kiedyś wkoncu musi się udać .ale dobrze że wy tu jesteście bo w gorszej chwili zawszę można napisac
Jejku... Trzymaj się tam..Dziewczyny mnie to wykończy.Dzis miałam scan myślałam że będzie podjęta decyzja co dalej .worek rośnie coś w nim zauważyli ale nie dają gwarancji że to dziecko ..kolejny scan za tydzień
Jejku... Trzymaj się tam..
Najgorsze to czekaniebeta rośnie juz jest ponad 11 tys w pom była 9800 wiem że.slabo rośnie..ale naprawdę nie chce mieć już nadziejii