• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Cześć ostatnio mało się odzywałam ale strasznie słabo się czułam i dużo starałam się odpoczywać. Dziś jestem na badaniach, z racji cukrzycy ciążowych wcześniej mam badanie obciążenia glukozą.
Hej. Rozumiemy i się nie przejmuj,nie będzie to trwać wiecznie ,🥴😅😁 Mam nadzieję 🤣🤣 Współczuję tak wcześnie tego testu, ja gdybym miała mieć dzisiaj to pewnie bym 🤢 Zastanawiam się jak to będzie później,poprzednie dobrze zaniosłam.... A Ty jak znosisz to badanie ?

Cześć ostatnio mało się odzywałam ale strasznie słabo się czułam i dużo starałam się odpoczywać. Dziś jestem na badaniach, z racji cukrzycy ciążowych wcześniej mam badanie obciążenia glukozą.
Odpoczywaj, póki możesz❤️ i się niczym nie przejmuj

Na samą myśl o obciążeniu glukozą mam ciarki na całym ciele.
Mój organizm tak fatalnie reaguje na glukozę w takim stężeniu, że oba razy czekałam na drugie pobranie na leżance w zabiegowym, tak mi było słabo🤯
Ale dla dziecka przetrwamy tą katorgę kolejny dzień, bez narzekania🙏 Bądź co bądź, cieszę się, że jescze nie teraz😱

Hej. Rozumiemy i się nie przejmuj,nie będzie to trwać wiecznie ,🥴😅😁 Mam nadzieję 🤣🤣 Współczuję tak wcześnie tego testu, ja gdybym miała mieć dzisiaj to pewnie bym 🤢 Zastanawiam się jak to będzie później,poprzednie dobrze zaniosłam.... A Ty jak znosisz to badanie ?

Akurat badanie zawsze znosze dobrze, tylko wyniki nia zawsze są takie jak bym chciała 😂

Odpoczywaj, póki możesz❤️ i się niczym nie przejmuj

Na samą myśl o obciążeniu glukozą mam ciarki na całym ciele.
Mój organizm tak fatalnie reaguje na glukozę w takim stężeniu, że oba razy czekałam na drugie pobranie na leżance w zabiegowym, tak mi było słabo🤯
Ale dla dziecka przetrwamy tą katorgę kolejny dzień, bez narzekania🙏 Bądź co bądź, cieszę się, że jescze nie teraz😱

Ja akurat nie mam problemu z tym badaniem ale do najprzyjemniejszych nie należy. Licze że za chwilę poczuje się lepiej bo ostatnie dwa tygodnie były dla mnie ciężkie. Dobrze że starsze córki są wyrozumiałe i dużo pomagają w domu.

Hej
Ja też głównie podczytuję licząc ze za tydzień już będę czuła się lepiej 😀
Idę dzisiaj na wizytę taką pozaplanowa bo chyba przyplątało mi się jakieś zapalenie układu moczowego :/ niby badanie moczu ok i „tylko” mętny mocz ale wolę sprawdzić bo lekkie pieczenie też mam :/
No właśnie dostałam od koleżanki przepis na koktajl z natki pietruszki jabłka i soku pomaranczowego... I tak się mentalnie zbieram do sprawdzenia czy mi podejdzie, ale chyba muszę jeszcze chwilę dojrzeć🤣
Ja polecam koktajl z kiwi pietruszki i pomarańczy
Smakuje na tyle dobrze że w ciąży nie odrzuca 😀 a próbowałam duuuzo

Swoje wyplakalam od czwartku .teraz dostałam takiej motywacji chce żeby to oczyszczanie się skończyło dostać zielone światło od lekarza i działać znowu . przeciez nie zawsze będzie źle kiedyś wkoncu musi się udać .ale dobrze że wy tu jesteście bo w gorszej chwili zawszę można napisac
Dziewczyny mnie to wykończy.Dzis miałam scan myślałam że będzie podjęta decyzja co dalej .worek rośnie coś w nim zauważyli ale nie dają gwarancji że to dziecko ..kolejny scan za tydzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry