• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama

Załączniki

• IMG20260413152404.jpg
    IMG20260413152404.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 40
  • IMG20260413152401.jpg
    IMG20260413152401.jpg
    815,6 KB · Wyświetleń: 40
Hejo, trochę mi głupio, bo tutaj smutne wieści a ja mam wesołą… z nifty wyszedł zdrowy chłopak ❤️
Ale prenatalne za tydzień 22. 🙏🏻

Czy ja mogę zostać dodana do prywatnego? Pisałam też o dodanie do terminu czy badań ale w sumie bez echa :)
Gratulacje 😍😍!!! Zostałaś wymieniona w wiadomości do wątku prywatnego,czekam na założenie. Jesteś na 1 stronie z terminem wizyt i porodu,sprawdź sobie

Gratulacje 😍😍!!! Zostałaś wymieniona w wiadomości do wątku prywatnego,czekam na założenie. Jesteś na 1 stronie z terminem wizyt i porodu,sprawdź sobie
Super.Ze u mnie nie jest ciekawie nie znaczy dziewczyny ze nie cieszę się z waszego szczęścia, bardzo się cieszę że u was jest wszystko Dobrze i Bobaski rosną 😉czytając wasze wpisy też mi daje to motywację że wkoncu i u mnie będzie dobrze

Hejka nie wiem gdzie tu napisać ale potrzebuje małej porady w pon wylądowałam w szpitalu z krwawieniem,nic tam się nie zmienia jest dalej pusty worek tym razem mam zdjęcie.mam jutro podjąć decyzję na to jak mają oczyścić czy któraś z was to przechodziła lepsze łyżeczkowanie tabletki czy czekać aż samo się rozkręcił...
Hej, ja miałam stwierdzone puste jajo, poszłam do szpitala rano, dostałam tabletki wywołujące skurcze po to, żeby szyjka była bardziej elastyczna podczas zabiegu, zabieg miałam o 21:30 tego samego dnia, kolejnego dnia poszłam w okolicach południa do domu.

Hej, ja miałam stwierdzone puste jajo, poszłam do szpitala rano, dostałam tabletki wywołujące skurcze po to, żeby szyjka była bardziej elastyczna podczas zabiegu, zabieg miałam o 21:30 tego samego dnia, kolejnego dnia poszłam w okolicach południa do domu.
Mnie trzymają sama nie wiem czemu.dzis miałam kolejny scan i muszę czkeac do następnego piątku,a to bardzo meczu glowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry