Mokra_kurka
Fanka BB :)
Ja też jestem w gronie aktualnie przeziębionych...pokasłuje i zaczęło mnie wczoraj boleć gardło
Mam tabletki pueria gardło...ale są tak imbirowe, że ssanie ich nie jest przyjemnością...
Nawet zastanawiałam się czy iść do pracy, ale dziś przedszkole miało wycieczkę więc komplet kadry wskazany.
Ostatecznie wbiłam się na wycieczkę do tłoczni jako dodatkowa ciocia do opieki
Także dzięki temu szybko minął mi czas a przy okazji kupiłam sobie w ich sklepie 5l soku jabłkowego buraczanego na to moje żelazo
Więc w sumie nie żałuje, że dotarłam do roboty..
Wlasnie wracamy do placówki i znowu wraca mi ból głowy z którym się obudziłam...
Mam nadzieję że mi przejdzie bo na 19 mam rodzinny babski wypad do Romy na musical WICKED
i tak się zastanawiam, czy ten nasz wypad to taki 100% damski, czy jednak przemycam na niego nieświadomie dla wszystkich męski element

Ciekawe kiedy ten mały człowiek postanowi pokazać kim jest
Przy synu już na prenatalnych, mój lekarz powiedział do córki- że najprawdopodobniej będzie miała braciszka. Na każdym kolejnym był tak bezwstydny, że nie było już żadnych wątpliwości
Jeśli chodzi o bóle brzucha, to też miewam i też wzbudzają niepokój, ale racjonalne myślenie stara się mnie uspokoić
Nawet zastanawiałam się czy iść do pracy, ale dziś przedszkole miało wycieczkę więc komplet kadry wskazany.
Ostatecznie wbiłam się na wycieczkę do tłoczni jako dodatkowa ciocia do opieki
Więc w sumie nie żałuje, że dotarłam do roboty..
Wlasnie wracamy do placówki i znowu wraca mi ból głowy z którym się obudziłam...
Mam nadzieję że mi przejdzie bo na 19 mam rodzinny babski wypad do Romy na musical WICKED
Przy synu już na prenatalnych, mój lekarz powiedział do córki- że najprawdopodobniej będzie miała braciszka. Na każdym kolejnym był tak bezwstydny, że nie było już żadnych wątpliwości
Jeśli chodzi o bóle brzucha, to też miewam i też wzbudzają niepokój, ale racjonalne myślenie stara się mnie uspokoić