• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Ja też jestem w gronie aktualnie przeziębionych...pokasłuje i zaczęło mnie wczoraj boleć gardło😢 Mam tabletki pueria gardło...ale są tak imbirowe, że ssanie ich nie jest przyjemnością...
Nawet zastanawiałam się czy iść do pracy, ale dziś przedszkole miało wycieczkę więc komplet kadry wskazany.
Ostatecznie wbiłam się na wycieczkę do tłoczni jako dodatkowa ciocia do opieki☺️ Także dzięki temu szybko minął mi czas a przy okazji kupiłam sobie w ich sklepie 5l soku jabłkowego buraczanego na to moje żelazo😁
Więc w sumie nie żałuje, że dotarłam do roboty..
Wlasnie wracamy do placówki i znowu wraca mi ból głowy z którym się obudziłam...

Mam nadzieję że mi przejdzie bo na 19 mam rodzinny babski wypad do Romy na musical WICKED❤️🎉 i tak się zastanawiam, czy ten nasz wypad to taki 100% damski, czy jednak przemycam na niego nieświadomie dla wszystkich męski element❤️😉🥹 Ciekawe kiedy ten mały człowiek postanowi pokazać kim jest☺️
Przy synu już na prenatalnych, mój lekarz powiedział do córki- że najprawdopodobniej będzie miała braciszka. Na każdym kolejnym był tak bezwstydny, że nie było już żadnych wątpliwości🤣

Jeśli chodzi o bóle brzucha, to też miewam i też wzbudzają niepokój, ale racjonalne myślenie stara się mnie uspokoić 🙏

reklama
To ja się nieśmiało przywitam 😄
obserwuję wątek od tygodnia albo nawet i dwóch, ale chyba nie wypada tak pasożytować 😅 tymbardziej jak czytam coś o prywatnych wątkach 😅
Zatem w skrócie
OM 12.02
Pozytywny test 17.03
Stwierdziłam że poczekam z wizytą tak dla pewności i poszłam 1.04 i tam stwierdzony trochę ponad 5w, czyli za mało żeby potwierdzić. Wyszło na to że cosik była obsuwa w tym cyklu 😂
Dzisiaj na wizycie lokator już dobrze widoczny, serducho słychać 😉
Termin na ten moment na 27 listopada, ale taki faktyczny to bardziej po prenatalnych poznam

No i też infekcja mnie dopadla, smarki i drapanie w gardle… moje zatoki nie lubią takiej pogody :/
Zatem wjechało płukanie zatok i płukanie gardła solą 😰 fujka ale o dziwo całkiem skuteczne

To ja się nieśmiało przywitam 😄
obserwuję wątek od tygodnia albo nawet i dwóch, ale chyba nie wypada tak pasożytować 😅 tymbardziej jak czytam coś o prywatnych wątkach 😅
Zatem w skrócie
OM 12.02
Pozytywny test 17.03
Stwierdziłam że poczekam z wizytą tak dla pewności i poszłam 1.04 i tam stwierdzony trochę ponad 5w, czyli za mało żeby potwierdzić. Wyszło na to że cosik była obsuwa w tym cyklu 😂
Dzisiaj na wizycie lokator już dobrze widoczny, serducho słychać 😉
Termin na ten moment na 27 listopada, ale taki faktyczny to bardziej po prenatalnych poznam
Witaj!
Miło, że dołączasz☺️ Rozgość się❤️

A tak z innej beczki dziewczyny. Macie jakieś podejrzenia lub przeczucia co mieszka i Was w brzuszku? Ja w poprzedniej miałam takie ale to chyba dlatego że bardzo chciałam dziewczynkę ... A teraz naprawdę czuję całą sobą że będzie dziewczynka plus inne objawy niż w poprzedniej ciąży ☺️

A tak z innej beczki dziewczyny. Macie jakieś podejrzenia lub przeczucia co mieszka i Was w brzuszku? Ja w poprzedniej miałam takie ale to chyba dlatego że bardzo chciałam dziewczynkę ... A teraz naprawdę czuję całą sobą że będzie dziewczynka plus inne objawy niż w poprzedniej ciąży ☺️
Na początku byłam pewna, że dziewczynka, a teraz coś bardziej się skłaniam w stronę chłopa 🙈🤔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry