Justynka28
Fanka BB :)
Dzisiaj 4 t+5. Miałam ciężka noc, śniło mi się że byłam na USG i nic nie było widać, całkiem nicA który u Ciebie tydzień ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj 4 t+5. Miałam ciężka noc, śniło mi się że byłam na USG i nic nie było widać, całkiem nicA który u Ciebie tydzień ?
Każda ciąża innaDzisiaj 4 t+5. Miałam ciężka noc, śniło mi się że byłam na USG i nic nie było widać, całkiem nicpojechałam na bete bo nie daje mi to spokoju. Niby i tak nie mam wpływu na to co się dzieje ale chyba wolę wiedzieć. po prostu mam jakieś źle przeczucia
w poprzedniej ciąży to miałam mdłości i wymioty od dnia spodziewanej miesiączki a teraz nic...
Na spokojniePo wizycie. Przyrost średni .. dzisiaj 1030 . Więc to 58/59 % . W USG nadal nic nie widać . Chyba nic z tego
WitajCześćmam nadzieję, że nie pożałuje, że napisałam tutaj tak szybko post
miałam być majową mamą, czerwcową i wrześniową 2024, jednak się nie udało
Jestem po pierwszej procedurze IVF- mieliśmy jeden zarodek, który transferowaliśmy, niestety beta nawet nie drgnęła. Zmieniliśmy lekarza, który podejrzewa u mnie endometriozę. Na pierwszej wizycie rozpisał nam suplementację do podbudowania naszych komórek i przedstawił plan na dalsze leczenie endomendy, na drugie wizycie- stymulacje.
Miałam zaczynać lada dzień. Nie zdążyłam
Jestem po wizycie u lekarza, dostałam luteinę. Zrobiłam też przyrost- na razie wszystko wygląda bardzo dobrze i mamy nadzieję, że tak już zostanie do jesieni
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki![]()
No i tak to właśnie jestCześćmam nadzieję, że nie pożałuje, że napisałam tutaj tak szybko post
miałam być majową mamą, czerwcową i wrześniową 2024, jednak się nie udało
Jestem po pierwszej procedurze IVF- mieliśmy jeden zarodek, który transferowaliśmy, niestety beta nawet nie drgnęła. Zmieniliśmy lekarza, który podejrzewa u mnie endometriozę. Na pierwszej wizycie rozpisał nam suplementację do podbudowania naszych komórek i przedstawił plan na dalsze leczenie endomendy, na drugie wizycie- stymulacje.
Miałam zaczynać lada dzień. Nie zdążyłam
Jestem po wizycie u lekarza, dostałam luteinę. Zrobiłam też przyrost- na razie wszystko wygląda bardzo dobrze i mamy nadzieję, że tak już zostanie do jesieni
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki![]()
Ja tak szybko robiłam z myślą że przecież nic nie będzie że nie wpatrywałam się w test jak to zwykle robiłam , trochę żałujęA wiecie co dziś zrobiłam...
Jako, że sobie żyje jak w zasadzie każda z Nas w oczekiwaniu bez żadnego wpływu na cokolwiek...to poszłam do Rossmana i kupiłam testy, żeby sobie "sprawdzić" ...w sumie nie do końca wiem co, bo to że ciąża jest to wiem...Może poprostu chciałam zobaczyć jak pojawia się piękna druga kreska
Zrobiłam sobie jak tylko dotarłam do domu.
Stwierdzam, że jako miłośniczka wszelakich testów jestem bardzo usatysfakcjonowana takim pięknym efektem: