reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Cześć 🩷 mam nadzieję, że nie pożałuje, że napisałam tutaj tak szybko post 🙈 miałam być majową mamą, czerwcową i wrześniową 2024, jednak się nie udało 🥺
Jestem po pierwszej procedurze IVF- mieliśmy jeden zarodek, który transferowaliśmy, niestety beta nawet nie drgnęła. Zmieniliśmy lekarza, który podejrzewa u mnie endometriozę. Na pierwszej wizycie rozpisał nam suplementację do podbudowania naszych komórek i przedstawił plan na dalsze leczenie endomendy, na drugiej wizycie- stymulacje.
Miałam zaczynać lada dzień. Nie zdążyłam 🙈
Jestem po wizycie u lekarza, dostałam luteinę. Zrobiłam też przyrost- na razie wszystko wygląda bardzo dobrze i mamy nadzieję, że tak już zostanie do jesieni 🍂🍃
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki ❤️
O kochana !
Bardzo mocno trzymam za Was kciuki !!! ♥️♥️🙏🏻

reklama
Cześć 🩷 mam nadzieję, że nie pożałuje, że napisałam tutaj tak szybko post 🙈 miałam być majową mamą, czerwcową i wrześniową 2024, jednak się nie udało 🥺
Jestem po pierwszej procedurze IVF- mieliśmy jeden zarodek, który transferowaliśmy, niestety beta nawet nie drgnęła. Zmieniliśmy lekarza, który podejrzewa u mnie endometriozę. Na pierwszej wizycie rozpisał nam suplementację do podbudowania naszych komórek i przedstawił plan na dalsze leczenie endomendy, na drugiej wizycie- stymulacje.
Miałam zaczynać lada dzień. Nie zdążyłam 🙈
Jestem po wizycie u lekarza, dostałam luteinę. Zrobiłam też przyrost- na razie wszystko wygląda bardzo dobrze i mamy nadzieję, że tak już zostanie do jesieni 🍂🍃
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki ❤️
U nas pierwsza dzidzia z in vitro - staraliśmy się ponad 2 lata 🤯 a w drugą ciążę zaszłam 10 msc po porodzie 🫣 ❤️ także wszystko jest możliwe 🩵🩷

Witaj❤️
Trzymam kciuki za kruszynkę!
Na kiedy wypada Ci termin? Kiedy masz kolejną wizytę?
Jak już zapewne zobaczyłaś wszystkie w zasadzie czekamy po pozytywnych testach na wizyty potwierdzającę i na pierwsze serduszka❤️☺️
Hej, dziękuję pięknie 💕
Powiem Ci, że nie sprawdzałam nawet z tych emocji, poprzednio sprawdzałam i kicha była 🙈 ale jak napisałaś post, to od razu weszłam w kalkulator 😂 wychodzi 19.11 🥰
Wizytę będę mieć 24.03- mam nadzieję, że będzie już coś widoczne. Nie chciałabym iść za wcześnie- w jednej z ciąż miałam puste jajo i to oczekiwanie, czy pojawi się pęcherzyk żółtkowy, bądź zarodek, było nie do zniesienia 🥺

No i tak to właśnie jest 🤗 ja w pierwszą ciążę zaszłam w ostatniej próbie , potem miało być in-vitro, ale nie zdążyło 😁 a teraz że tak powiem wyszło z wpadki bo wcześniej się staraliśmy miesiącami i nic a jak nie chciałam bo mam za wysokie TSH i chciałam najpierw uregulować to raz i jest 😅 no oby wszystko się dobrze tylko potoczyło bo ciągle wewnętrznego stresa mam
O, czyli też podobna historia 🙈
Na pewno będzie wszystko w porządku 💜 robimy wszystko, żeby fasolki z nami zostały 😘

Hej, dziękuję pięknie 💕
Powiem Ci, że nie sprawdzałam nawet z tych emocji, poprzednio sprawdzałam i kicha była 🙈 ale jak napisałaś post, to od razu weszłam w kalkulator 😂 wychodzi 19.11 🥰
Wizytę będę mieć 24.03- mam nadzieję, że będzie już coś widoczne. Nie chciałabym iść za wcześnie- w jednej z ciąż miałam puste jajo i to oczekiwanie, czy pojawi się pęcherzyk żółtkowy, bądź zarodek, było nie do zniesienia 🥺
Też miałam puste jajo. Wiem co czujesz. Ale nadzieję buduje mi to że drugi raz się rzadko zdarza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry