reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

A mnie przestały boleć cycki 😔 nie wróży to niczego dobrego
Ej weź przestań. Mnie też wczoraj przestały boleć, tzn mniej bolały i grawitacja tak bardzo na nie nie wpływała. Ale sobie wczoraj myślę że jutro będzie gorzej bo co dwa dni się źle czuje. I tak, piersi bolą tzn nie bolą na wczorajszym poziomie, ale za to samopoczucie jakby mnie ktoś przeżuł, wypluł i podeptał.

Gotuję sobie kwaśnice na obiad, z ziemniakami 😁😁 jeszcze niedawno uwielbiałam słodkie ciastka czekolady batony a teraz? A teraz może sobie to wszystko leżeć przy mnie a ja nie mam ochoty na nic słodkiego

reklama
Ej weź przestań. Mnie też wczoraj przestały boleć, tzn mniej bolały i grawitacja tak bardzo na nie nie wpływała. Ale sobie wczoraj myślę że jutro będzie gorzej bo co dwa dni się źle czuje. I tak, piersi bolą tzn nie bolą na wczorajszym poziomie, ale za to samopoczucie jakby mnie ktoś przeżuł, wypluł i podeptał.

Gotuję sobie kwaśnice na obiad, z ziemniakami 😁😁 jeszcze niedawno uwielbiałam słodkie ciastka czekolady batony a teraz? A teraz może sobie to wszystko leżeć przy mnie a ja nie mam ochoty na nic słodkiego
No to ja dzisiaj też tak się czuję przydeptana 😂
Smacznego 🤗 ja póki co nie mam jeszcze zmian smakowych

A to ciekawe co mówicie. Jestem pracownikiem przygranicznym, mieszkam w Polsce ale pracuje w Niemczech więc moge leczyc się i tu i tu i tak myślę gdzie lepiej ciążę prowadzić. 23 marca idę do niemieckiego ginekologa bo potrzebuje zaświadczenie do pracodawcy ale potem 27.03 mam tez wizytę u swojej ginekolog w Polsce i mam dalej wątpliwości gdzie chodzić na stałe 😅
Powiem Ci tak co do samego prowadzenia ciąży w Niemczech . wizyta średnio raz w miesiącu . Na każdej wizycie miałam USG wszystko bezpłatnie . Od połowy ciąży mialam też co wizytę podłączane ktg więc co do tego nie mam żadnych zastrzeżeń. W Polsce robiłam jedynie badania prenatalne i później połówkowe bo jednak chciałam mieć to zrobione porządnie i się nie stresować :)

To powiem Wam że ja tak samo . Ogólnie jakoś nie mam ochoty na jedzenie. Cały czas czuje że jestem najedzona 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry