dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
SiemkaDziewczynki jak tam u Was ?
Też macie takie rewolucje żołądkowe ?
Dziś cały dzień goście, właśnie ostatni pojechali, ulga
Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SiemkaDziewczynki jak tam u Was ?
Też mnie mdłości się rozkręcają. Ja zamówiłam sobie zapiekankę ale była ohydnaSiemkarano byłam nie do życia, praktycznie ciągle mi niedobrze, mam ochotę na kebaba
tak mnie chwilę temu głowa zaczęła boleć , i od wczoraj boli mnie w krzyżu.
Dziś cały dzień goście, właśnie ostatni pojechali, ulga
Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty![]()
U mnie brak mdłości, ale zgaga mnie męczyDziewczynki jak tam u Was ?
Mi najbardziej dokuczają dziwne zawroty głowy... wogóle mam takie dziwne uczucie...co jakiś czas zimne dreszcze i potem napady gorąca...do tego drażnią mnie zapachy i bardziej je odczuwam...no i ta MEGA senność!... hormony szalejąDziewczynki jak tam u Was ?
Ja też na 13.20 a Ty ?Ja mam we wtorek a czy ktoś ma jutro ?
Mój synek roczny też od środy wysoka gorączka - adenowirus, w sobotę się skończyła a wczoraj wieczorem wymiotował...Mi najbardziej dokuczają dziwne zawroty głowy... wogóle mam takie dziwne uczucie...co jakiś czas zimne dreszcze i potem napady gorąca...do tego drażnią mnie zapachy i bardziej je odczuwam...no i ta MEGA senność!... hormony szaleją
Plus dziś jelita dokuczają, ale biorąc pod uwagę, że młodego od wczoraj brzuszek boli i dziś wymiotował to nie wiążę tego z dolegliwością ciążową. Jutro biorę Dzień opieki, żeby poobserwować małego.
Przed nami emocjonalny tydzień pełen ważnych wizytWierzę, że przyniosą nam tylko dobre wieści
Kto jutro otwiera ten maraton?
Przydałaby nam się lista![]()