reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Hej mi też praktycznie non stop niedobrze popołudniu i wieczorem od kilku dni
Aktualnie to praktycznie mieszkam na kanapie popołudniami 🤣
Ale to w sumie zależy od dnia też trochę bo wczoraj czułam się dobrze za to piątek i dzisiaj to masakra jakaś

U mnie lepiej z mdłościami,póki co, odrzuciło mnie od słodkiego,nie smakuje mi . Nie mam ochoty jeść,jem dużo mniej i już schudłam 2 kg , od kawy też mnie odrzuciło jakoś- jak sobie zrobię wypije max połowę,zostawiam i zapominam ....

Siemka 😊 rano byłam nie do życia, praktycznie ciągle mi niedobrze, mam ochotę na kebaba 😄 tak mnie chwilę temu głowa zaczęła boleć , i od wczoraj boli mnie w krzyżu.
Dziś cały dzień goście, właśnie ostatni pojechali, ulga 🫣
Już nie mogę się doczekać czwartkowej wizyty 🫃🏻
Też mnie mdłości się rozkręcają. Ja zamówiłam sobie zapiekankę ale była ohydna 🥴 zatem ugotowałam sobie zupę jarzynową i zajadam 😁

Dziewczynki jak tam u Was ?
Też macie takie rewolucje żołądkowe ?
Mi najbardziej dokuczają dziwne zawroty głowy... wogóle mam takie dziwne uczucie...co jakiś czas zimne dreszcze i potem napady gorąca...do tego drażnią mnie zapachy i bardziej je odczuwam...no i ta MEGA senność!... hormony szaleją😉🤷‍♀️
Plus dziś jelita dokuczają, ale biorąc pod uwagę, że młodego od wczoraj brzuszek boli i dziś wymiotował to nie wiążę tego z dolegliwością ciążową. Jutro biorę Dzień opieki, żeby poobserwować małego.

Przed nami emocjonalny tydzień pełen ważnych wizyt🤞🤞🤞 Wierzę, że przyniosą nam tylko dobre wieści❤️

Kto jutro otwiera ten maraton?☺️

Przydałaby nam się lista🤔

reklama
Mi najbardziej dokuczają dziwne zawroty głowy... wogóle mam takie dziwne uczucie...co jakiś czas zimne dreszcze i potem napady gorąca...do tego drażnią mnie zapachy i bardziej je odczuwam...no i ta MEGA senność!... hormony szaleją😉🤷‍♀️
Plus dziś jelita dokuczają, ale biorąc pod uwagę, że młodego od wczoraj brzuszek boli i dziś wymiotował to nie wiążę tego z dolegliwością ciążową. Jutro biorę Dzień opieki, żeby poobserwować małego.

Przed nami emocjonalny tydzień pełen ważnych wizyt🤞🤞🤞 Wierzę, że przyniosą nam tylko dobre wieści❤️

Kto jutro otwiera ten maraton?☺️

Przydałaby nam się lista🤔
Mój synek roczny też od środy wysoka gorączka - adenowirus, w sobotę się skończyła a wczoraj wieczorem wymiotował...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry