• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Tez mnie chwyciło dzisiaj mocniej 🤢 ale to z głodu.
Zagryzam paluszki i jest lepiej. Do śniadania da radę. 👍 A właśnie co zajadacie na śniadanko ? Bo mnie powoli odrzuca od wszystkiego.
Dzisiaj wizyta 😱
Na śniadanie zawsze była kawa, teraz muszę najpierw coś zjeść. Dziś były to trzy łyżki płatków z mlekiem i dość, nie dałam rady reszty. Potem mąż robił sobie jajecznicę z kiełbasą to się skusiłam na 1,5 jajka 😁😄
Teraz dopiero kawa, a raczej mleko z kawą. Kupiłam sobie wczoraj Inkę karmelową bo wiem że w poprzednich ciążach mi smakowała, ale póki co nie podchodzi. Mam jeszcze czekoladową to potem wypróbuję.
Co robicie na obiad ?

reklama
Na śniadanie zawsze była kawa, teraz muszę najpierw coś zjeść. Dziś były to trzy łyżki płatków z mlekiem i dość, nie dałam rady reszty. Potem mąż robił sobie jajecznicę z kiełbasą to się skusiłam na 1,5 jajka 😁😄
Teraz dopiero kawa, a raczej mleko z kawą. Kupiłam sobie wczoraj Inkę karmelową bo wiem że w poprzednich ciążach mi smakowała, ale póki co nie podchodzi. Mam jeszcze czekoladową to potem wypróbuję.
Co robicie na obiad ?
U nas szczawiowa. 😊

I już zakłuło mnie coś po stronie pękniętego jajowodu i obawiam się czy za bardzo nie pospieszyłem się z dołączeniem na ten wątek. 🥺
Ja też straciłam jajowodów pękł w cp. Później w ciąży też mnie kuło właśnie tam gdzie nie ma jajowodu i w obecnej ciąży też mnie właśnie ciągnie z tej strony. Nie musi to oznaczać nic złego 🤞🏻

Czekamy najpierw na Wasze ;) jak dziś wypada Ci tc?
6+1
Przyszły mi jakieś obawy, to przeziębienie, i zadzwoniłam akurat zwolnił się termin do super lekarki.
No i super ❤️ Na którą masz ?
Co robicie na obiad ?
Ja to średnio mam apetyt za to mamy face na paprykę,mogłabym tonami wcinać, z kawą mam to samo. Najchętniej jadalnym tylko zupy, z mięsem średnio się teraz lubimy 😅

W Malborku 11 lat temu. Stwierdzili, że jestem młoda bo 18 lat miałam i zostawia mi jajowód.
A robiłaś przez ten czas drożność i czy Coś lekarze mówili?

No kiepsko zrobili ogólnie. Lepiej nie mieć jajowodu "po przejściach" tym bardziej ,że pękł bo z jednym jajowodem też da się zająć w ciążę :( .

A robiłaś przez ten czas drożność i czy Coś lekarze mówili?

No kiepsko zrobili ogólnie. Lepiej nie mieć jajowodu "po przejściach" tym bardziej ,że pękł bo z jednym jajowodem też da się zająć w ciążę :( .
Lekarz bardzo dobry i którego byłam mówił, że szkoda zdrowia i pieniędzy na drożność bo patrząc na moje jeszcze 2 ciążę gdzie beta była bardzo wysoka i nic w macicy to ektopowe były na 99.99% i jajowody są uszkodzone.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry