reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Tez mnie chwyciło dzisiaj mocniej 🤢 ale to z głodu.
Zagryzam paluszki i jest lepiej. Do śniadania da radę. 👍 A właśnie co zajadacie na śniadanko ? Bo mnie powoli odrzuca od wszystkiego.
Dzisiaj wizyta 😱
Na śniadanie zawsze była kawa, teraz muszę najpierw coś zjeść. Dziś były to trzy łyżki płatków z mlekiem i dość, nie dałam rady reszty. Potem mąż robił sobie jajecznicę z kiełbasą to się skusiłam na 1,5 jajka 😁😄
Teraz dopiero kawa, a raczej mleko z kawą. Kupiłam sobie wczoraj Inkę karmelową bo wiem że w poprzednich ciążach mi smakowała, ale póki co nie podchodzi. Mam jeszcze czekoladową to potem wypróbuję.
Co robicie na obiad ?

reklama
Na śniadanie zawsze była kawa, teraz muszę najpierw coś zjeść. Dziś były to trzy łyżki płatków z mlekiem i dość, nie dałam rady reszty. Potem mąż robił sobie jajecznicę z kiełbasą to się skusiłam na 1,5 jajka 😁😄
Teraz dopiero kawa, a raczej mleko z kawą. Kupiłam sobie wczoraj Inkę karmelową bo wiem że w poprzednich ciążach mi smakowała, ale póki co nie podchodzi. Mam jeszcze czekoladową to potem wypróbuję.
Co robicie na obiad ?
U nas szczawiowa. 😊

I już zakłuło mnie coś po stronie pękniętego jajowodu i obawiam się czy za bardzo nie pospieszyłem się z dołączeniem na ten wątek. 🥺
Ja też straciłam jajowodów pękł w cp. Później w ciąży też mnie kuło właśnie tam gdzie nie ma jajowodu i w obecnej ciąży też mnie właśnie ciągnie z tej strony. Nie musi to oznaczać nic złego 🤞🏻

Czekamy najpierw na Wasze ;) jak dziś wypada Ci tc?
6+1
Przyszły mi jakieś obawy, to przeziębienie, i zadzwoniłam akurat zwolnił się termin do super lekarki.
No i super ❤️ Na którą masz ?
Co robicie na obiad ?
Ja to średnio mam apetyt za to mamy face na paprykę,mogłabym tonami wcinać, z kawą mam to samo. Najchętniej jadalnym tylko zupy, z mięsem średnio się teraz lubimy 😅

W Malborku 11 lat temu. Stwierdzili, że jestem młoda bo 18 lat miałam i zostawia mi jajowód.
A robiłaś przez ten czas drożność i czy Coś lekarze mówili?

No kiepsko zrobili ogólnie. Lepiej nie mieć jajowodu "po przejściach" tym bardziej ,że pękł bo z jednym jajowodem też da się zająć w ciążę :( .

A robiłaś przez ten czas drożność i czy Coś lekarze mówili?

No kiepsko zrobili ogólnie. Lepiej nie mieć jajowodu "po przejściach" tym bardziej ,że pękł bo z jednym jajowodem też da się zająć w ciążę :( .
Lekarz bardzo dobry i którego byłam mówił, że szkoda zdrowia i pieniędzy na drożność bo patrząc na moje jeszcze 2 ciążę gdzie beta była bardzo wysoka i nic w macicy to ektopowe były na 99.99% i jajowody są uszkodzone.

reklama
Umówiłam się na 24 marca do ginekologa. Pewnie nic nie będzie widać ale wolę być już pod kontrolą. To ten średni lekarz na NFZ ale lepsze to niż nic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry