reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

W zeszłym miesiącu miałam ciążę biochemiczna.wczoraj się skusiłam na test . Zrobiłam dwa gdzies o 14kreski pokazaly się po 2min pierwszy to ultra czuły a ten drugi zalecany do zrobirnia w dniu okresu.i dziś rano też się skusiłam na test to te zdjęcie z jednym testem.jak Myślicie jest nadzieja?czy powinnam.sie martwić ta blada kreska dodam że okres powinien być w czwartek
Dziś kolejny test i wydaje mi się jaśniejszy

Załączniki

• 17737356387007725020054830012857.jpg
    17737356387007725020054830012857.jpg
    985,9 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Lekarz bardzo dobry i którego byłam mówił, że szkoda zdrowia i pieniędzy na drożność bo patrząc na moje jeszcze 2 ciążę gdzie beta była bardzo wysoka i nic w macicy to ektopowe były na 99.99% i jajowody są uszkodzone.
Powinien powiedzieć Ci, że powinnaś zrobić drożność jajowodów bo to już po pierwszej CP daje do myślenia, potem nastepna.
Szkoda to zdrowia gdy kolejna występuje a nie drożność jajowodów ogólnie. Drożność w takim wypadku jest zalecana jak najbardziej.

Umówiłam się na 24 marca do ginekologa. Pewnie nic nie będzie widać ale wolę być już pod kontrolą. To ten średni lekarz na NFZ ale lepsze to niż nic.
Trzymam kciuki 🤞🏻

Powinien powiedzieć Ci, że powinnaś zrobić drożność jajowodów bo to już po pierwszej CP daje do myślenia, potem nastepna.
Szkoda to zdrowia gdy kolejna występuje a nie drożność jajowodów ogólnie. Drożność w takim wypadku jest zalecana jak najbardziej.

Trzymam kciuki 🤞🏻
Tylko u mnie już proponował in vitro, mam nieprawidłowy kariotyp też. Ale no wiadomo powiedział też, że nie zabroni nam próbować naturalnie. Więc teraz to takie gdybanie nie ma sensu, jak teraz by nie wyszło - tylko in vitro. Ale mam nadzieję, że to wszystko to tylko moje lęki i będzie ok.

Tylko u mnie już proponował in vitro, mam nieprawidłowy kariotyp też. Ale no wiadomo powiedział też, że nie zabroni nam próbować naturalnie. Więc teraz to takie gdybanie nie ma sensu, jak teraz by nie wyszło - tylko in vitro. Ale mam nadzieję, że to wszystko to tylko moje lęki i będzie ok.
Rozumiem.
Też miałam okropne lęki po CP.
Życzę dużo spokoju

Właśnie nie mam możliwości mieszkam za granica,dziś mamy święto.Druga rzecz że tu nie chcą nic robić przed 6tyg ciąży.faky że testy są robione przed okresem łudzę się że jest jeszcze szansa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry