ewa1109
Zaciekawiona BB
Tak te z niedzieli są tylko z południa.ta dzisiejsza wydaje mi być grubsza no ale jasna.ten z clearblue jest ultra czuły 6dni przed okresemA robiłaś wszystkie o podobnej porze z porannego moczu ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak te z niedzieli są tylko z południa.ta dzisiejsza wydaje mi być grubsza no ale jasna.ten z clearblue jest ultra czuły 6dni przed okresemA robiłaś wszystkie o podobnej porze z porannego moczu ?
O fajnie się nie stresować samejMamy ten sam termin wizyty![]()
Wizyta w tym samym dniuHej dziewczyny też się nieśmiało przywitam
Beta 14DPO 33 a 16 DPO 111
Termin wg ostatniej miesiączki to 10 listopada
Pierwsza wizyta 19.03
I mega się stresują![]()
I co myślicie .jest nadzieja?Tak dla porównania od niedzieli do dziś pierwsze dwa z niedzieli
Ja takie kłucia mam co jakiś czas. Tam wszystko się teraz rozciąga , szykuje miejsce więc ma prawo boleć kłuć.I już zakłuło mnie coś po stronie pękniętego jajowodu i obawiam się czy za bardzo nie pospieszyłem się z dołączeniem na ten wątek.![]()
Ja mam gołąbki z zamrażarkiNa śniadanie zawsze była kawa, teraz muszę najpierw coś zjeść. Dziś były to trzy łyżki płatków z mlekiem i dość, nie dałam rady reszty. Potem mąż robił sobie jajecznicę z kiełbasą to się skusiłam na 1,5 jajka
Teraz dopiero kawa, a raczej mleko z kawą. Kupiłam sobie wczoraj Inkę karmelową bo wiem że w poprzednich ciążach mi smakowała, ale póki co nie podchodzi. Mam jeszcze czekoladową to potem wypróbuję.
Co robicie na obiad ?
I ja mam w ten sam dzieńHej dziewczyny też się nieśmiało przywitam
Beta 14DPO 33 a 16 DPO 111
Termin wg ostatniej miesiączki to 10 listopada
Pierwsza wizyta 19.03
I mega się stresują![]()
Też biorę pod uwagę, że ten jajowód po pęknięciu jest bardziej wrażliwy, staram się sobie to jakoś tłumaczyć żeby nie oszaleć.Ja takie kłucia mam co jakiś czas. Tam wszystko się teraz rozciąga , szykuje miejsce więc ma prawo boleć kłuć.![]()
Witaj w klubieI już zakłuło mnie coś po stronie pękniętego jajowodu i obawiam się czy za bardzo nie pospieszyłem się z dołączeniem na ten wątek.![]()
Ja na pewno nie, bo zapomniałam ich zabrać po wizycieBędziecie dziewczyny wstawiać zdjęcia USG z wizyt ?![]()