reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
O kurczę! Ale się tu Was zrobiło, cudownie!🤩 A nie było mnie dosłownie tydzień 🤣

Dzień dobry wszystkim Dziewczynom, które dołączyły! ❤️

Niedzielne tylko są z południa a reszta z pierwszego moczu
Na spokojnie. Moja przyjaciółka się wystraszyła swego czasu, bo miała bledszego sikańca po jednym ciemniejszym, a beta jej ładnie przyrosła (jak dobrze pamiętam to 96% w dwa dni). No i jest mamą. :) Niby z reguły tak jest, że test powinien ciemnieć ze wzrostem hcg, ale pamiętaj, że to wskaźnik na papierku, może coś na produkcji poszło nie tak i ot wyszedł sobie bledszy. Powolutku :)

Ja Wam powiem, że trochę zaczęłam schizować, bo mam plamienia (trochę brązowe, trochę kawa z mlekiem i trochę różowe)... Nie wiem czy to nie z uwagi na tą torbiel, która się pojawiła w jednym czasie z ciążą, ale nie mam dobrych przeczuć przed jutrzejszą wizytą... 🥺

Ostatnia edycja:
O kurczę! Ale się tu Was zrobiło, cudownie!🤩 A nie było mnie dosłownie tydzień 🤣

Na spokojnie. Moja przyjaciółka się wystraszyła swego czasu, bo miała bledszego sikańca po jednym ciemniejszym, a beta jej ładnie przyrosła (jak dobrze pamiętam to 96% w dwa dni). No i jest mamą. :) Niby z reguły tak jest, że test powinien ciemnieć ze wzrostem hcg, ale pamiętaj, że to wskaźnik na papierku, może coś na produkcji poszło nie tak i ot wyszedł się bledszy. Powolutku :)

Ja Wam powiem, że trochę zaczęłam schizować, bo mam plamienia (trochę brązowe, trochę kawa z mlekiem i trochę różowe)... Nie wiem czy to nie z uwagi na tą torbiel, która się pojawiła w jednym czasie z ciążą, ale nie mam dobrych przeczuć przed jutrzejszą wizytą... 🥺
To nadzieją jest dzięki dostałaś mi trochę otuchy, choć dziś brzuch zaczyna boleć jak na okres okres planowo w czwartek i mam nadzieję że go nie będzie

Czesc dziewczyny. Przeczytałam wszystko i nieśmiało dołączam;) dzisiaj 4+6, termin na 19 listopada. Ciężko mi nadal uwierzyc, o 1 dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, udało sie dzięki iui z 2 biochemami po drodze. Teraz naturalna niespodzianka 🤩
Bylam 2x na becie, przyrost piękny, progesteron tez.
Mam synka, który w przyszłym tygodniu konczy 2 latka i nadal jest małym cycoholikiem, wiec ciągnę jeszcze kp. Cieszę sie z takiej różnicy wieku, mam nadzieje ze sie super dogadają!

Ostatnia edycja:

Na spokojnie. Moja przyjaciółka się wystraszyła swego czasu, bo miała bledszego sikańca po jednym ciemniejszym, a beta jej ładnie przyrosła (jak dobrze pamiętam to 96% w dwa dni). No i jest mamą. :) Niby z reguły tak jest, że test powinien ciemnieć ze wzrostem hcg, ale pamiętaj, że to wskaźnik na papierku, może coś na produkcji poszło nie tak i ot wyszedł sobie bledszy. Powolutku :)

A ogólnie patrząc na te testy co myślisz

reklama
A ogólnie patrząc na te testy co myślisz
Wiesz co, niestety moje ani niczyje myśli nie będą w stanie Ci zagwarantować jednego albo drugiego finału. Historię mojej M. przytoczyłam, by troszkę Cię uspokoić. Stres teraz jest niewskazany! 🥹 Ogólnie - jeden rabin powie "jaśniejsze", a drugi rabin powie "nie widzę różnicy". Testy sikane mogą być niemiarodajne pod względem intensywności koloru. Nie tylko ze względu na jakieś wady produkcyjne, ale też zależnie od Twojego poziomu nawodnienia. Popatrz, jak miałaś bardziej rozcieńczony mocz, bo dużo piłaś, to miałaś mniej hormonu do wykrycia w teście. Na spokojnie. Ja bym najpewniej poczekała do badań. Przytulam ❤️

Czesc dziewczyny. Przeczytałam wszystko i nieśmiało dołączam;) dzisiaj 4+6, termin na 19 listopada. Ciężko mi nadal uwierzyc, o 1 dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, udało sie dzięki iui z 2 biochemami po drodze. Teraz naturalna niespodzianka 🤩
Bylam 2x na becie, przyrost piękny, progesteron tez.
Mam synka, który w przyszłym tygodniu konczy 2 latka i nadal jest małym cycoholikiem, wiec ciągnę jeszcze kp. Cieszę sie z takiej różnicy wieku, mam nadzieje ze sie super dogadają!
Czeeść, miło Cię poznać 🤩
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie były same takie piękne niespodzianki i wszystko było dobrze ❤️
W ogóle jak tutaj zerkam, to spora część z Was ma już dzieci na pokładzie :D i szczerze podziwiam jeszcze dziewczyny, które w ciąży ogarniają maluchy. Ja ostatnio miałam z mężem (jeszcze bez dzieci na pokładzie) wersję demo rodzicielstwa na 3 dniowej wycieczce z naszymi przyjaciółmi i ich dwulatką, która przeżywa aktualnie bardzo mocny bunt. I reasumując, generalnie - szacun dla Was wszystkich, naprawdę 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry