maggie97
Fanka BB :)
Piękny widoczek!Mamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękny widoczek!Mamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Bardzo dobre wieściMamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Mam tak samoJa teraz doceniam pierwszą ciążę i możliwość odpoczynku kiedy chciałammój maluch budzi się jeszcze dwa razy w nocy na mleko . Mam nadzieje , że mu minie do listopada
bo jak zaczną mi się na zmianę budzić to będzie masakra !
Dwa razy to u nas super nockaJa teraz doceniam pierwszą ciążę i możliwość odpoczynku kiedy chciałammój maluch budzi się jeszcze dwa razy w nocy na mleko . Mam nadzieje , że mu minie do listopada
bo jak zaczną mi się na zmianę budzić to będzie masakra !
WspanialeMamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Ja byłam na staraczkach 2021, 22 i 23i wielu wątkach kreskowych po drodze.
Mam nadzieje na samoodstawienei, ale o wczorajszej nocnej aferce jakos ciężko mi w to uwierzyć
Ja właśnie przed gabinetem z tego samego powodu. Bardzo cię rozumiem i bardzo trzymam za ciebie kciuki.
Mamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Trzymam mocno kciuki zaciśnięteCzesc dziewczyny. Przeczytałam wszystko i nieśmiało dołączamdzisiaj 4+6, termin na 19 listopada. Ciężko mi nadal uwierzyc, o 1 dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, udało sie dzięki iui z 2 biochemami po drodze. Teraz naturalna niespodzianka
Bylam 2x na becie, przyrost piękny, progesteron tez.
Mam synka, który w przyszłym tygodniu konczy 2 latka i nadal jest małym cycoholikiem, wiec ciągnę jeszcze kp. Cieszę sie z takiej różnicy wieku, mam nadzieje ze sie super dogadają!
Super. A co powiedziała o plamieniach ? Jest fotka ? Ile ma mm ?Dziewczyny. Jestem po! Jest zarodek w macicy i mini serduszko! Pani powiedziałam że dopiero co powstało, może i wczoraj albo dzisiaj nawet! Plamienia mam obserwować. Jakby się pojawiła żywa krew to do szpitala.![]()