Zobaczysz, czy od samego początku zrobi Ci psikusaI sama mam urodziny w listopadzie, wiec sie ciesze z prezentuchociaż nie chciałabym urodzić w swoje urodziny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczysz, czy od samego początku zrobi Ci psikusaI sama mam urodziny w listopadzie, wiec sie ciesze z prezentuchociaż nie chciałabym urodzić w swoje urodziny
![]()
U mojego tez bunt dwulatka na pełnejWiesz co, niestety moje ani niczyje myśli nie będą w stanie Ci zagwarantować jednego albo drugiego finału. Historię mojej M. przytoczyłam, by troszkę Cię uspokoić. Stres teraz jest niewskazany!Ogólnie - jeden rabin powie "jaśniejsze", a drugi rabin powie "nie widzę różnicy". Testy sikane mogą być niemiarodajne pod względem intensywności koloru. Nie tylko ze względu na jakieś wady produkcyjne, ale też zależnie od Twojego poziomu nawodnienia. Popatrz, jak miałaś bardziej rozcieńczony mocz, bo dużo piłaś, to miałaś mniej hormonu do wykrycia w teście. Na spokojnie. Ja bym najpewniej poczekała do badań. Przytulam
Czeeść, miło Cię poznać
Trzymam kciuki, żeby u Ciebie były same takie piękne niespodzianki i wszystko było dobrze
W ogóle jak tutaj zerkam, to spora część z Was ma już dzieci na pokładziei szczerze podziwiam jeszcze dziewczyny, które w ciąży ogarniają maluchy. Ja ostatnio miałam z mężem (jeszcze bez dzieci na pokładzie) wersję demo rodzicielstwa na 3 dniowej wycieczce z naszymi przyjaciółmi i ich dwulatką, która przeżywa aktualnie bardzo mocny bunt. I reasumując, generalnie - szacun dla Was wszystkich, naprawdę
![]()
Urodziny mam 5 listopada,wiec trochę czasu jestZobaczysz, czy od samego początku zrobi Ci psikusa![]()
Czesc dziewczyny. Przeczytałam wszystko i nieśmiało dołączamdzisiaj 4+6, termin na 19 listopada. Ciężko mi nadal uwierzyc, o 1 dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, udało sie dzięki iui z 2 biochemami po drodze. Teraz naturalna niespodzianka
Bylam 2x na becie, przyrost piękny, progesteron tez.
Mam synka, który w przyszłym tygodniu konczy 2 latka i nadal jest małym cycoholikiem, wiec ciągnę jeszcze kp. Cieszę sie z takiej różnicy wieku, mam nadzieje ze sie super dogadają!
Ja byłam na staraczkach 2021, 22 i 23Witamy w naszym groniewspaniale że po wcześniejszych przeżyciach udało się naturalnie
popraw mnie jeśli się mylę ale chyba kojarzę Cię ze Starszek w 2023. Mam córeczkę w podobnym wieku, w kwietniu będzie miała 2,5 i do 2 lat była kp także znam temat cycocholikow
super że udało Ci się zajsc mimo kp bo ja np dopóki karmiłam nie miałam owulacji. Dużo zdrówka i wytrwałości, bo łączyć ciążę z opieką.nad małym dzieckiem to nie lada wyzwanie
( moja mała już powoli zaczyna rozumieć że mamusia nie może często brać na rączki, tłumaczy sobie że mama ma kuku hahaha
) Zdrowej i spokojnej ciąży życzę
![]()
To ja dzisiaj na spacerze miałam lekkie mdlenie ale nie było źle, mam problem z jedzeniem bo jednocześnie coś bym zjadła ale nic mi nie pasuje.Mnie dzisiaj coś mdłości zaczynają brać, delikatne ale jednak coś się ruszado tej pory czuje w żołądku śniadanie zjedzone o 7. Mąż ma teraz drugie zmiany więc od 11 do późnego wieczora jestem sama z dzieciakami, to będzie ciężki tydzień
![]()
Ja właśnie przed gabinetem z tego samego powodu. Bardzo cię rozumiem i bardzo trzymam za ciebie kciuki.O kurczę! Ale się tu Was zrobiło, cudownie!A nie było mnie dosłownie tydzień
Dzień dobry wszystkim Dziewczynom, które dołączyły!
Na spokojnie. Moja przyjaciółka się wystraszyła swego czasu, bo miała bledszego sikańca po jednym ciemniejszym, a beta jej ładnie przyrosła (jak dobrze pamiętam to 96% w dwa dni). No i jest mamą.Niby z reguły tak jest, że test powinien ciemnieć ze wzrostem hcg, ale pamiętaj, że to wskaźnik na papierku, może coś na produkcji poszło nie tak i ot wyszedł sobie bledszy. Powolutku
Ja Wam powiem, że trochę zaczęłam schizować, bo mam plamienia (trochę brązowe, trochę kawa z mlekiem i trochę różowe)... Nie wiem czy to nie z uwagi na tą torbiel, która się pojawiła w jednym czasie z ciążą, ale nie mam dobrych przeczuć przed jutrzejszą wizytą...![]()