Crazylalafresh
Fanka BB :)
A który jest dzisiaj tydzień ? Może jest jeszcze szansa ? Może ciąża jest młodsza ?U mnie niestety prawdopodobnie powtórka z pustego jaja. Jest tylko pęcherzyk 7,8mm x9mm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A który jest dzisiaj tydzień ? Może jest jeszcze szansa ? Może ciąża jest młodsza ?U mnie niestety prawdopodobnie powtórka z pustego jaja. Jest tylko pęcherzyk 7,8mm x9mm
Że może był krwiaczek jakiś malutki. Żeby obserwować.Super. A co powiedziała o plamieniach ? Jest fotka ? Ile ma mm ?
A co powiedział lekarz? Będziesz jeszcze miała kontrolę?U mnie niestety prawdopodobnie powtórka z pustego jaja. Jest tylko pęcherzyk 7,8mm x9mm
To prawie dwa razy większy niż mójŻe może był krwiaczek jakiś malutki. Żeby obserwować.
Pęcherzyk 14mm z zarodkiem 4 mm. Wychodzi trochę starsza, bo 6+1.![]()
Wg miesiączki 6+1 kontrola za 2 tygodnie, ale dokładnie taką samą sytuacje miałam 3 lata temuA który jest dzisiaj tydzień ? Może jest jeszcze szansa ? Może ciąża jest młodsza ?
Może masz na zdjeciu. To chyba właśnie oznaczenie GSTo prawie dwa razy większy niż mójA mi nie mierzył pęcherzyka ciążowego
![]()
Właśnie nie mam i nawet tego nie mierzyłMoże masz na zdjeciu. To chyba właśnie oznaczenie GS![]()
Może ciąża młodsza,kurczę no.... A 23 miałaś mieć jeszcze wizytę, przełożyli ?Wg miesiączki 6+1 kontrola za 2 tygodnie, ale dokładnie taką samą sytuacje miałam 3 lata temu
O to ciekawe. Może zmierzył tylko nie zapisał bo było ok.Właśnie nie mam i nawet tego nie mierzył![]()