koko.sanka
Fanka BB :)
Cudnie! Otwierasz pięknie te wizyty!Mamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudnie! Otwierasz pięknie te wizyty!Mamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Miałam w ciąży która swoją drogą nie utrzymała się podejrzenie zagnieżdżenia w bliźnie, tydzień później na wizycie okazało się że było bardzo blisko ale jednak ominelo, no a już na kolejnej z kolei wizycie brak akcji serca choć wcześniej ładnie biłoja też mam nadzieję na serduszko na tej pierwszej wizycie, to tez będzie 6+0, a jakby co to później w piątek znowu mam wizytę ale w Polsce i wtedy będzie 6+4. Te czekanie na pierwszą wizytę jest najgorsze, tym bardziej jeszcze się naczytałam o ciąży w bliźnie po CC a jestem po dwóch CC i mam już najgorsze myśli![]()
I mamy ten sam terminKojarzę Cie z kresek!witaj!
![]()
teraz będziesz prowadzić ciążę u tej samej gin.? Ja mam dwie koleżanki co miały trzy cesarki i wszystko było okej, tylko jedna częstsze kontrole łożyska chybaGeneralnie nie planowaliśmy tej ciąży, w sensie byliśmy na etapie że próbowałam namówić męża a on był na nieW listopadzie na ostatniej wizycie u swojej pani doktor pytałam to powiedziała że blizna jest w bardzo dobrym stanie ale jak spytałam czy możemy się ewentualnie myśleć o kolejnym dziekcu to zaczęła mi mówić o ryzyku trzeciej cesarki itd...
![]()
Cudownie, że do nas dołaczyłaśHej dziewczyny też się nieśmiało przywitam
Beta 14DPO 33 a 16 DPO 111
Termin wg ostatniej miesiączki to 10 listopada
Pierwsza wizyta 19.03
I mega się stresują![]()
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i wierzę, że będzie dobrze!O kurczę! Ale się tu Was zrobiło, cudownie!A nie było mnie dosłownie tydzień
Dzień dobry wszystkim Dziewczynom, które dołączyły!
Na spokojnie. Moja przyjaciółka się wystraszyła swego czasu, bo miała bledszego sikańca po jednym ciemniejszym, a beta jej ładnie przyrosła (jak dobrze pamiętam to 96% w dwa dni). No i jest mamą.Niby z reguły tak jest, że test powinien ciemnieć ze wzrostem hcg, ale pamiętaj, że to wskaźnik na papierku, może coś na produkcji poszło nie tak i ot wyszedł sobie bledszy. Powolutku
Ja Wam powiem, że trochę zaczęłam schizować, bo mam plamienia (trochę brązowe, trochę kawa z mlekiem i trochę różowe)... Nie wiem czy to nie z uwagi na tą torbiel, która się pojawiła w jednym czasie z ciążą, ale nie mam dobrych przeczuć przed jutrzejszą wizytą...![]()
Witaj!Czesc dziewczyny. Przeczytałam wszystko i nieśmiało dołączamdzisiaj 4+6, termin na 19 listopada. Ciężko mi nadal uwierzyc, o 1 dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, udało sie dzięki iui z 2 biochemami po drodze. Teraz naturalna niespodzianka
Bylam 2x na becie, przyrost piękny, progesteron tez.
Mam synka, który w przyszłym tygodniu konczy 2 latka i nadal jest małym cycoholikiem, wiec ciągnę jeszcze kp. Cieszę sie z takiej różnicy wieku, mam nadzieje ze sie super dogadają!
PięknieMamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Cudowne wieściDziewczyny. Jestem po! Jest zarodek w macicy i mini serduszko! Pani powiedziała że dopiero co powstało, może i wczoraj albo dzisiaj nawet! Plamienia mam obserwować. Jakby się pojawiła żywa krew to do szpitala.![]()
Trzymam kciuki i wierzę, że ten wynik to kwestia poprostu młodszej ciążyU mnie niestety prawdopodobnie powtórka z pustego jaja. Jest tylko pęcherzyk 7,8mm x9mm
Mam kuzynkę po UWAGA: 5 cesarkach!!!teraz będziesz prowadzić ciążę u tej samej gin.? Ja mam dwie koleżanki co miały trzy cesarki i wszystko było okej, tylko jedna częstsze kontrole łożyska chyba![]()
GratulacjeMamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam2,3 mm
![]()
Jeśli Cię to pocieszy to też jestem rok po cesarce a ciąża dobrze umiejscowionaja też mam nadzieję na serduszko na tej pierwszej wizycie, to tez będzie 6+0, a jakby co to później w piątek znowu mam wizytę ale w Polsce i wtedy będzie 6+4. Te czekanie na pierwszą wizytę jest najgorsze, tym bardziej jeszcze się naczytałam o ciąży w bliźnie po CC a jestem po dwóch CC i mam już najgorsze myśli![]()