reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Witajcie o poranku☺️
Dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko w czasie przygotowywania śniadania dzieciakom🤦‍♀️
Zryw wyzwoliła... Bułka hamburgerowa🤣🤣🤣
Na szczęście jak już włączyłam wewnętrzny ZEN wrociłam do kuchni i dokończyłam śniadanie💪

Cudowne wieści❤️ Czekamy na szczegóły, bo jesteśmy ich spragnione🙏

Czekamy na ten przyrost razem z Tobą z wiarą, że MUSI być pięknie❤️❤️❤️

Współczuje migren. Ja mam niski próg bólowy i mnie wykańcza zwykły ból głowy, w zdążało się, że bywał często.
O dziwo(na co nie narzekam) od początku tego cyklu tylko jednego wieczoru miałam lekki ból głowy i to taki który zaleczyłam snem. Nie będę narzekała jeśli to skutek uboczny ciąży i zostanie tak do końca😁

Miłego dnia!❤️
W życiu bym nie pomyślała że 🤢 wyzwoli bułka hamburgerowa 🤣
Ale współczuję mimo wszystko 🥺

reklama
Będę w pracy, więc zacznę pewnie od 15:00 jak tylko wyjdę ale, że mam parę rzeczy po pracy do zrobienia to może nie będę miała kiedy. 😅
Muszę do weterynarza zajechać bo straszny wysyp kleszczy jest i chyba u mojego psa tabletka już nie działa i chce coś też oprócz tabletki kupić żeby odstraszało.
Z drugiej strony dobrze że taka zajęta będziesz, zajmiesz czymś głowę i nie będziesz się stresować ☺️
Nie słyszałam że już jest wysyp kleszczy 🫣

O kurcze.... No to ładnie, wszędzie teraz taki wysyp czy tylko u Ciebie ?
Ponoć wszędzie, mylne jest to, jak ludzie myślą, że kleszcze to tylko w lesie. No nie - kleszcze mogą być wszędzie gdzie jest po prostu wyższa trawa a nawet po prostu trawa. Muszę też uważać na siebie, bo jeśli na dworze nie złapie kleszcza to z psa może przejść na człowieka.😬

Również miłego dnia 😘 Dzisiaj wizytuje @253155 tylko nwm na którą. Ja to zjazd miałam wczoraj wieczorem,od 20 próbowałam zasnąć i przez mdłości udało mi się dopiero około północy,synek się co chwilę budził więc kolejny dzień jestem taka sobie
Ostatnio mój Antoś budzi się tylko dwa razy w nocy , u nas to jest sukces … bywały noce że co godzinę pobudka. 🫣😵‍💫 dostanie butle i idzie spać dalej .

reklama
Ostatnio mój Antoś budzi się tylko dwa razy w nocy , u nas to jest sukces … bywały noce że co godzinę pobudka. 🫣😵‍💫 dostanie butle i idzie spać dalej .
U nas chyba ze 4 pobudki były.... Od 5 to juz byla walka o kazda minute snu. Wstaliśmy jakos 6:30, tzn ja wstałam sie szykować do pracy, a on został w łóżku z tata i książeczkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry