reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Ostatnio mój Antoś budzi się tylko dwa razy w nocy , u nas to jest sukces … bywały noce że co godzinę pobudka. 🫣😵‍💫 dostanie butle i idzie spać dalej .
Znam ten ból kochana, moja córka do pewnego momentu potrafiła się budzić co 45, minut, chodziłam jak zombie, na szczęście odsypiała w dzień (miała drzemkę nawet 3 h ) i wtedy czasem udało się odespac 🤣

U nas dzisiaj też ciężka noc. Młoda się przebudziła przed północą, płakała a ja nawet jej nie słyszałam (śpi w pokoju obok ale zawsze ja słyszę) przeraża mnie że teraz mam tak twardy sen, ale mąż do niej poszedł i przyniósł ją do nas do łóżka , najgorsze że potem młoda tak niespokojnie spala że spadła z łóżka i to tak.na plecki i główkę , zawału prawie dostałam 🙈😱 chwilę popłakała i poszła dalej spać, żadnych objawów nie ma więc nie panikuje

P.S. ładne imię Antoś, tak bym chciała dać jakby był chłopiec 😁

reklama
Najlepsze jest to, że my chodzimy na osiedlu tylko teraz i miał kleszcze. 😬
U nas to samo. Sama krótka trawa i tuje na osiedlu. Pies wrócił ze spaceru. Pogmeralam go stopa pod stołem. Za chwilę czuję coś mnie łaskocze... a to giga kleszcz. Ja mu daje hardcorowe tabl co miesiąc. Jak sie w niego wbije to usycha, al najgorzej, że może znieść do domu na nas.

Na pocieszenie ja takie testy miałam nawet przy becie czterocyfrowej. Organizm to nie maszyna mocz nie jest zawsze taki sam nawet jak tyle samo wypijesz i tak samo odczekasz. Trzymam ciągle kciuki, szkoda, że nie możesz zrobić bety, przyrostu.

Ja dlatego nie robiłam już więcej testów oprócz tych dwóch pierwszych. Teraz tylko sugeruje się beta.
Ja też.. jak miałam betę 89 to była kreska cień. Za dwa dni zrobiłam test sikany i jeszcze bledziej. Poszłam na będę a tam wzrost bety o 177 procent.

Również miłego dnia 😘 Dzisiaj wizytuje @253155 tylko nwm na którą. Ja to zjazd miałam wczoraj wieczorem,od 20 próbowałam zasnąć i przez mdłości udało mi się dopiero około północy,synek się co chwilę budził więc kolejny dzień jestem taka sobie
Wizytuję o 16:20 🥹 biorę męża jako eskortę, bo jestem mega spanikowana🥺
Jedyne szczęście, że w pracy mam kolejny intensywny dzień, to nie mam czasu za bardzo rozmyślać.

Zapowiada się na biochrm dzisiejszy test
O kurczę :( właśnie szkoda, że nie możesz zrobić bety laboratoryjnie. Ściskam mocno i życzę, żebyś jednak ujrzała tłuste krechy 🥺❤️ no i miała możliwość iść na krew. ❤️

Jestem ☺️
Noc ok , raz córka się obudziła się bo pić jej się chciało.
A więc tak zarodek jest , tętno jest . Wizyta następna 13.04. Pani doktor super, delikatna. Założyła kartę ciąży. Dostałam skierowanie na prenatalne w 10-14 tyg. Dużo pytań , dużo odpowiedzi ale ... Dowiedziałam się że ma prawo mnie tam boleć , kłuć ale piec nie. Jeśli poczuje pieczenie to mam się zgłosić. Dobra informacja bo w poprzedniej ciąży takiej nie dostałam.
Na mdłości : herbatka Pueria Nausea herbal fix.
Właśnie zaparzylam dam znać czy będą efekty.
Bo coraz bardziej 🤢🤢🤢🤢
I już mnie odrzuca od wszystkiego.
Zjadłam kawałek chałki z masłem i zaraz banana spróbuję .
Miłego dzionka dziewczynki 🌞
Cudnie 🤩❤️🥳 oby tylko ta herbatka pomogła 🥹

Miłego dnia Wszystkim❤️❤️

Załączniki

• IMG_20260318_094318.jpg
    IMG_20260318_094318.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 23
Cześć dziewczyny 😁😁
Dzień mamy piękny ale ja mam dziś humorek do płaczu w sumie sobie popłakuje , czy mam powód ? Raczej nie , ewentualnie stres przed jutrzejszym USG.
Dodatkowo od dwóch dni tak mnie rypie w lędźwiach że usiedzenie w pracy w jednym miejscu godzinę graniczy z cudem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry