reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

O kurczę! Ale się tu Was zrobiło, cudownie!🤩 A nie było mnie dosłownie tydzień 🤣

Dzień dobry wszystkim Dziewczynom, które dołączyły! ❤️

Na spokojnie. Moja przyjaciółka się wystraszyła swego czasu, bo miała bledszego sikańca po jednym ciemniejszym, a beta jej ładnie przyrosła (jak dobrze pamiętam to 96% w dwa dni). No i jest mamą. :) Niby z reguły tak jest, że test powinien ciemnieć ze wzrostem hcg, ale pamiętaj, że to wskaźnik na papierku, może coś na produkcji poszło nie tak i ot wyszedł sobie bledszy. Powolutku :)

Ja Wam powiem, że trochę zaczęłam schizować, bo mam plamienia (trochę brązowe, trochę kawa z mlekiem i trochę różowe)... Nie wiem czy to nie z uwagi na tą torbiel, która się pojawiła w jednym czasie z ciążą, ale nie mam dobrych przeczuć przed jutrzejszą wizytą... 🥺
Zapowiada się na biochrm dzisiejszy test

Załączniki

• FB_IMG_1773820413725.jpg
    FB_IMG_1773820413725.jpg
    134,7 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Ponoć wszędzie, mylne jest to, jak ludzie myślą, że kleszcze to tylko w lesie. No nie - kleszcze mogą być wszędzie gdzie jest po prostu wyższa trawa a nawet po prostu trawa. Muszę też uważać na siebie, bo jeśli na dworze nie złapie kleszcza to z psa może przejść na człowieka.😬
Masakra, i jeszcze ta bolerioza od kleszczy w ciąży, aż strach 😬
Ostatnio mój Antoś budzi się tylko dwa razy w nocy , u nas to jest sukces … bywały noce że co godzinę pobudka. 🫣😵‍💫 dostanie butle i idzie spać dalej .
Mojemu teraz idzie 3 i 4 bo różnych stronach na górze i podejrzewam że to przez to się budzi bo go boli... Tak to też się budził 2 razy,butla i spać a teraz no cóż,żeby trzeba wytrwać 🥴

Jestem ☺️
Noc ok , raz córka się obudziła się bo pić jej się chciało.
A więc tak zarodek jest , tętno jest . Wizyta następna 13.04. Pani doktor super, delikatna. Założyła kartę ciąży. Dostałam skierowanie na prenatalne w 10-14 tyg. Dużo pytań , dużo odpowiedzi ale ... Dowiedziałam się że ma prawo mnie tam boleć , kłuć ale piec nie. Jeśli poczuje pieczenie to mam się zgłosić. Dobra informacja bo w poprzedniej ciąży takiej nie dostałam.
Na mdłości : herbatka Pueria Nausea herbal fix.
Właśnie zaparzylam dam znać czy będą efekty.
Bo coraz bardziej 🤢🤢🤢🤢
I już mnie odrzuca od wszystkiego.
Zjadłam kawałek chałki z masłem i zaraz banana spróbuję .
Miłego dzionka dziewczynki 🌞

Jestem ☺️
Noc ok , raz córka się obudziła się bo pić jej się chciało.
A więc tak zarodek jest , tętno jest . Wizyta następna 13.04. Pani doktor super, delikatna. Założyła kartę ciąży. Dostałam skierowanie na prenatalne w 10-14 tyg. Dużo pytań , dużo odpowiedzi ale ... Dowiedziałam się że ma prawo mnie tam boleć , kłuć ale piec nie. Jeśli poczuje pieczenie to mam się zgłosić. Dobra informacja bo w poprzedniej ciąży takiej nie dostałam.
Na mdłości : herbatka Pueria Nausea herbal fix.
Właśnie zaparzylam dam znać czy będą efekty.
Bo coraz bardziej 🤢🤢🤢🤢
I już mnie odrzuca od wszystkiego.
Zjadłam kawałek chałki z masłem i zaraz banana spróbuję .
Miłego dzionka dziewczynki 🌞
Super 😍 jakieś zdjęcie ? Daj znać czy herbatka działa to też sobie kupię ....

Dziewczyny wczoraj z tego wszystkiego siedziałam liczyłam i wyszło mi, że w lutym musiałam mieć pózniej okres źle zaznaczyłam w kalendarzu i wychodzi że wczoraj na usg to było 5+3 tak więc po cichu liczę, że bedzie dobrze

Zapowiada się na biochrm dzisiejszy test
Na pocieszenie ja takie testy miałam nawet przy becie czterocyfrowej. Organizm to nie maszyna mocz nie jest zawsze taki sam nawet jak tyle samo wypijesz i tak samo odczekasz. Trzymam ciągle kciuki, szkoda, że nie możesz zrobić bety, przyrostu.

Ja dlatego nie robiłam już więcej testów oprócz tych dwóch pierwszych. Teraz tylko sugeruje się beta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry