reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Ja wizytę mam we wtorek, wg om będzie 5+2 ale patrząc na betę podejrzewam, że ciąża będzie młodsza i może nie być nic widać. Ciekawe jaki będzie jutro przyrost.

reklama
ja też mam nadzieję na serduszko na tej pierwszej wizycie, to tez będzie 6+0, a jakby co to później w piątek znowu mam wizytę ale w Polsce i wtedy będzie 6+4. Te czekanie na pierwszą wizytę jest najgorsze, tym bardziej jeszcze się naczytałam o ciąży w bliźnie po CC a jestem po dwóch CC i mam już najgorsze myśli 😥🙈

Idę na 13:40 mam wizytę :) Idę do pracy, może mi szybciej minie. A wy jak się czujecie dziewczyny?
Rano trochę mnie muliło- zjadłam i było super. Dopóki nie zrobiłam łyka kawy… zgaga i nudności 🙈 jak jestem głodna i mnie „ssie”, to mi niedobrze, jak pojem- jest spoko. Spróbowałam dwa gryzy ciasta- znów zgaga- matko jedyna 🙈 póki co mogę jeść słone rzeczy i czuję się po nich dobrze 😂
Kilka godzin temu zaczął mnie boleć jeden cycek 🙈 prawy konkretnie 😂

ja też mam nadzieję na serduszko na tej pierwszej wizycie, to tez będzie 6+0, a jakby co to później w piątek znowu mam wizytę ale w Polsce i wtedy będzie 6+4. Te czekanie na pierwszą wizytę jest najgorsze, tym bardziej jeszcze się naczytałam o ciąży w bliźnie po CC a jestem po dwóch CC i mam już najgorsze myśli 😥🙈
Ten strach najgorszy, ale byle do wizyty i niech będzie kropek widoczny ładnie w macicy. 😌

Najgorzej to się naczytać.. ja juz wczoraj prawe pakowałam się do szpitala i przerobiłam w teorii cały proces łyżeczkowania, obliczyłam kto kiedy może odebrać córkę itp... tak się nakręciłam, że masakra. ja tez miałam CC. a sprawdzali Ci blizny po ostatnim cięciu przez usg?

Ten strach najgorszy, ale byle do wizyty i niech będzie kropek widoczny ładnie w macicy. 😌
Cieszę się że mam ten tydzień zabiegany, każdego dnia mam jakieś wizyty u lekarzy z dziećmi albo inne sprawy do załatwienia to nie mam czasu aż tak myśleć 🙈 damy rade dziewczyny, musimy być cierpliwe i być dobrej myśli. Gratuluję dziewczynom widocznych fasolek ❤️🥰

Czesc dziewczyny. Przeczytałam wszystko i nieśmiało dołączam;) dzisiaj 4+6, termin na 19 listopada. Ciężko mi nadal uwierzyc, o 1 dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, udało sie dzięki iui z 2 biochemami po drodze. Teraz naturalna niespodzianka 🤩
Bylam 2x na becie, przyrost piękny, progesteron tez.
Mam synka, który w przyszłym tygodniu konczy 2 latka i nadal jest małym cycoholikiem, wiec ciągnę jeszcze kp. Cieszę sie z takiej różnicy wieku, mam nadzieje ze sie super dogadają!
Kojarzę Cie z kresek! 💕 witaj! 🥰🥰

Urodziny mam 5 listopada,wiec trochę czasu jest ;) syna urodziłam w 40+2, chociaz od połowy ciazy straszylu mnie przedwczesny porodem
Aj, dobra, no to byle nie przedwcześnie ❤️

Mamy to ! Zarodek z bijącym serduszkiem ale tylko widziałam,nie słyszałam 😅 2,3 mm🥰😍❤️
Super! Fantastyczna nowina😍 🥳

Dziewczyny. Jestem po! Jest zarodek w macicy i mini serduszko! Pani powiedziała że dopiero co powstało, może i wczoraj albo dzisiaj nawet! Plamienia mam obserwować. Jakby się pojawiła żywa krew to do szpitala. :)
Miałam młyn w pracy, więc nie zdążyłam wcześniej odpisać, ale dobrze, że od razu są tak dobre wieści! 🥹❤️ Bardzo się cieszę, bardzo trzymałam za Ciebie kciuki ❤️❤️ i oczywiście trzymam dalej, niech rośnie zdrowo ❤️🥹

Wg miesiączki 6+1 kontrola za 2 tygodnie, ale dokładnie taką samą sytuacje miałam 3 lata temu
Nic nie jest przesądzone, może ciąża jest mlodsza, tak jak mówią Dziewczyny. Obserwuj się, dbaj o siebie i bądź wytrwała, a przede wszystkim dobrej myśli do następnej wizyty 🥺❤️

Rano trochę mnie muliło- zjadłam i było super. Dopóki nie zrobiłam łyka kawy… zgaga i nudności 🙈 jak jestem głodna i mnie „ssie”, to mi niedobrze, jak pojem- jest spoko. Spróbowałam dwa gryzy ciasta- znów zgaga- matko jedyna 🙈 póki co mogę jeść słone rzeczy i czuję się po nich dobrze 😂
Kilka godzin temu zaczął mnie boleć jeden cycek 🙈 prawy konkretnie 😂
Kurczę, moje jedyne objawy jakich doświadczam, to w zasadzie mega wrażliwe piersi i bardzo wyczulony węch, czasem wręcz zniekształcony 🤣 no i mam ochotę na soki marchewkowe, więc jak dobrze pójdzie, to będę pomarańczowa 🤣 ale mdłości do tej pory nie miałam (na szczęście). 🤪

reklama
Najgorzej to się naczytać.. ja juz wczoraj prawe pakowałam się do szpitala i przerobiłam w teorii cały proces łyżeczkowania, obliczyłam kto kiedy może odebrać córkę itp... tak się nakręciłam, że masakra. ja tez miałam CC. a sprawdzali Ci blizny po ostatnim cięciu przez usg?
Generalnie nie planowaliśmy tej ciąży, w sensie byliśmy na etapie że próbowałam namówić męża a on był na nie 🙈🤣W listopadzie na ostatniej wizycie u swojej pani doktor pytałam to powiedziała że blizna jest w bardzo dobrym stanie ale jak spytałam czy możemy się ewentualnie myśleć o kolejnym dziekcu to zaczęła mi mówić o ryzyku trzeciej cesarki itd...😱

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry