Crazylalafresh
Fanka BB :)
Ooo kolejnaJa mam 28.10![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo kolejnaJa mam 28.10![]()
![]()
Jak nie jest dużo to się nie stresuj ale da własnego spokoju podjedź by Cię zbadali, ja w tamtym tygodniu na początku żywa krew ,pozniej mniej czerwona i tak przez godzinę ,później plamiłaś i wszystko było w porządku. Dawaj znać,trzymam kciuki by i Ciebie też się to okazało niczymWłaśnie prawe umarłam na zawał, niestety mam różowe plamienia![]()
Ale kolejny bardzo ładny przyrost... Nie widziałam takich dużych...Też dziś byłam. W sobotę wynik 370, a dziś: 1044![]()
26 listopadHej. Na kiedy masz termin według kalkulatora ?
No właśnie i już oczywiście frazy w Google: „za duży przyrost bhcg” XDAle kolejny bardzo ładny przyrost... Nie widziałam takich dużych...![]()
Kochana, jak noc minęła? jak się czujeszDziękuję ci, jesteś kochana. Ja po przejściach na patologii ciąży mam chyba traumę. Ta beta mnie trochę pocieszyła, ale jak widać nie an długo. Nie zostaje mi nic jak tylko czekać na rozwój sytuacji i wizytę jutro. Mam nadzieję, że obejdzie się bez soru. Buziaki dla was! Dbajcie o siebie!
Jeszcze nie wiem. Brzuch nie trochę bolał, nie wiem czy ze stresu czy jednak...Kochana, jak noc minęła? jak się czujesz
Może warto udać się do lekarza tak dla świętego spokoju?Jeszcze nie wiem. Brzuch nie trochę bolał, nie wiem czy ze stresu czy jednak...
Idę na 13:40 mam wizytęMoże warto udać się do lekarza tak dla świętego spokoju?