Crazylalafresh
Fanka BB :)
Hej. Na kiedy masz termin według kalkulatora ?Hej ja wczoraj testowałam i są dwie krechy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Na kiedy masz termin według kalkulatora ?Hej ja wczoraj testowałam i są dwie krechy
Matematyka ciążowa to wcale nie łatwa sprawaWłaśnie sprawdziłam po tym pisaniu bo też dzisiaj jestem 6+0 i mi wychodzi jednak na 9.11 nwm czemu mi wcześniej wychodziło na 8.11![]()
Przybijam piątkę, też miałam biochema w tamtym cyklu. Często spotykałam się z tym, że znajome czy to z forum czy w życiu miały ciążę biochemiczna a druga w kolejnym cyklu już szczęśliwą.W zeszłym miesiącu miałam ciążę biochemiczna.wczoraj się skusiłam na test . Zrobiłam dwa gdzies o 14kreski pokazaly się po 2min pierwszy to ultra czuły a ten drugi zalecany do zrobirnia w dniu okresu.i dziś rano też się skusiłam na test to te zdjęcie z jednym testem.jak Myślicie jest nadzieja?czy powinnam.sie martwić ta blada kreska dodam że okres powinien być w czwartek
Według kalendarzyka to 26 listopadHej. Na kiedy masz termin według kalkulatora ?
Jakie to blade jak to prawilne krechy ?!W zeszłym miesiącu miałam ciążę biochemiczna.wczoraj się skusiłam na test . Zrobiłam dwa gdzies o 14kreski pokazaly się po 2min pierwszy to ultra czuły a ten drugi zalecany do zrobirnia w dniu okresu.i dziś rano też się skusiłam na test to te zdjęcie z jednym testem.jak Myślicie jest nadzieja?czy powinnam.sie martwić ta blada kreska dodam że okres powinien być w czwartek
Ta dzisiejsza wydaje mi się blada z tym co wczoraj wyszło na tym samym teścieJakie to blade jak to prawilne krechy ?!![]()
O to prawie jak ja, bo u mnie 23 listopada.Według kalendarzyka to 26 listopad
Organizm nie maszyna czy komputer i nie ma co się fiksować, że jest bledsza.Ta dzisiejsza wydaje mi się blada z tym co wczoraj wyszło na tym samym teście
To czyli co nadzieja jest .bo w tamtym cyklu jak zrobiłam test ultra czuły pokazał ciaze a już na drugi dzień nie było cienia kreskiJakie to blade jak to prawilne krechy ?!![]()