reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Organizm nie maszyna czy komputer i nie ma co się fiksować, że jest bledsza.
Planujesz isc na betę?
Właśnie i tu jest problem mieszkam w Irlandii i w tamtym miesiącu jak chciałam iść kazali mi się zgłosić jak będzie 6tydzien.poszlam do lekarza po biochemicznej i też mi sprawdzał wszystko z moczu ....

reklama
Ja bym już chciała wyniki mieć. 🙄 A zapewne będzie się dłużyło a gdzie do środy czekać jeszcze. 🤣
A my chcemy tych wyników razem z Tobą!!!❤️❤️❤️

Powiem Wam że z ciekawości zrobiłabym jeszcze betę, poprostu żeby zobaczyć jakie cyferki aktualnie osiągneła😉 ale szkoda mi kasy bo to diagnostycznie nic nie wniesie.
Ale został mi jeden patyk do elektrycznego pinka to żeby się nie zmarnował dziś postanowiłam na niego nasikać, bo chciałam zobaczyć maksymalną możliwą do uzyskania na nim wartość( przy becie 211 jeszcze pokazywał brak ciąży 🤦‍♀️).

Załączniki

• 20260316_092323.jpg
    20260316_092323.jpg
    409 KB · Wyświetleń: 18
Właśnie i tu jest problem mieszkam w Irlandii i w tamtym miesiącu jak chciałam iść kazali mi się zgłosić jak będzie 6tydzien.poszlam do lekarza po biochemicznej i też mi sprawdzał wszystko z moczu ....
Rozumiem, trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Mam nadzieję że u mnie też się tak okaże a u ciebie jak w tym cyklu?
Wszystko wygląda typowo ciążowa, jest senność, cycki bolą. Ale to tak od wczoraj. Zrobiłam testy w 27dc w sobotę i wczoraj w 28dc i jeszcze takich ciemnych kresek nigdy nie miałam. Wiadomo boje się też, że za długo się nie naciesze ale staram się ten strach zagłuszać nadzieją, że będzie dobrze.

Rozumiem, trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Wszystko wygląda typowo ciążowa, jest senność, cycki bolą. Ale to tak od wczoraj. Zrobiłam testy w 27dc w sobotę i wczoraj w 28dc i jeszcze takich ciemnych kresek nigdy nie miałam. Wiadomo boje się też, że za długo się nie naciesze ale staram się ten strach zagłuszać nadzieją, że będzie dobrze.
Ja nie mogę uwierzyć że tak wyszły tylko właśnie już sobie wkręcam do głowy bo ta dzisiejsza taka balda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry