reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Jeszcze do mnie nie dociera, te kreseczki takie widoczne były jak nigdy. Jestem pełna nadziei, ale chyba mimo wszystko pierwszy największy stres i niepewność będę miała do pierwszego USG po tych pozamacicznych. Potem już tylko do amniopunkcji - bo mam nieprawidłowy kariotyp i zalecane jest wykonanie tego badania, zrobimy też testy z krwi. Chyba najbardziej spokojna będę jak już urodzę. Ale wtedy już inny rodzaj stresu wejdzie. 🤭

reklama
Hej dziewczyny! :) ja też chciałabym dołączyć, obserwuję wątek od jakiegoś czasu, ale założyłam sobie że dołączę dopiero po pierwszej wizycie i usg (robiłam tylko testy, nie robiłam bety, bo założyłam też że na spokojnie i poczekam do wizyty) początkowo miałam wizytę na 23.03 i to byłoby 7+0 wg aplikacji, ale cierpliwość nie jest moją mocną stroną i w weekend udało mi się przełożyć wizytę na dzisiaj. Także z moich założeń podchodzenia do wszystkiego na spokojnie nici - ani nie wyczekałam z wizytą do 7 tygodnia, ani z dołączeniem do grupy aż będę po wizycie 😅 mam nadzieję że na wizycie będzie wszystko ok i nie pożałuje, że trochę się pospieszyłam z dołączeniem tutaj :)
Hejka! To dziś jesteśmy obie nowe na wątku. 😊 Na kiedy termin masz wg om?

Hej dziewczyny! :) ja też chciałabym dołączyć, obserwuję wątek od jakiegoś czasu, ale założyłam sobie że dołączę dopiero po pierwszej wizycie i usg (robiłam tylko testy, nie robiłam bety, bo założyłam też że na spokojnie i poczekam do wizyty) początkowo miałam wizytę na 23.03 i to byłoby 7+0 wg aplikacji, ale cierpliwość nie jest moją mocną stroną i w weekend udało mi się przełożyć wizytę na dzisiaj. Także z moich założeń podchodzenia do wszystkiego na spokojnie nici - ani nie wyczekałam z wizytą do 7 tygodnia, ani z dołączeniem do grupy aż będę po wizycie 😅 mam nadzieję że na wizycie będzie wszystko ok i nie pożałuje, że trochę się pospieszyłam z dołączeniem tutaj :)
Witaj ❤️
Zapewniam się że brak cierpliwości to cecha wielu z nas🤣🤣🤣
Na kiedy masz termin? Czy dobrze liczę że jak ja na 9.11?
No i najważniejsze o której mamy trzymać kciuki za wizytę?🤞❤️

🤔
No i tu mam zagwostkę z tymi naszymi terminami i przeliczeniwmi, zastanawia bo ja mam na 9.11 ty na 8.11 a mi też w poniedziałek 23.03 wypada mi 7+0...
Pamiętam że z tego co kojarze @Crazylalafresh na początku napisała że jest dokładnie na takim tygodniowo/dyniowym etapie, ale jednak tp dzień wcześniej.
Właśnie sprawdziłam po tym pisaniu bo też dzisiaj jestem 6+0 i mi wychodzi jednak na 9.11 nwm czemu mi wcześniej wychodziło na 8.11 🙄

reklama
Hej ja wczoraj testowałam i są dwie krechy
W zeszłym miesiącu miałam ciążę biochemiczna.wczoraj się skusiłam na test . Zrobiłam dwa gdzies o 14kreski pokazaly się po 2min pierwszy to ultra czuły a ten drugi zalecany do zrobirnia w dniu okresu.i dziś rano też się skusiłam na test to te zdjęcie z jednym testem.jak Myślicie jest nadzieja?czy powinnam.sie martwić ta blada kreska dodam że okres powinien być w czwartek

Załączniki

• IMG20260315165426.jpg
    IMG20260315165426.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 11
  • IMG20260316085405.jpg
    IMG20260316085405.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 11

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry