reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Ktoś tak jak ja mam jakieś wydarzenie w listopadzie ? Ja mam 3 rocznicę ślubu 4.11 ciekawe czy może nam zrobi wcześniej niespodziankę 🥰
Byłoby super!!!❤️

U nas cały listopad terminowo jest wolny.
Liczyłam gdzieś w nadzieji na wcześniejszy cykl bo miałam nadzieje na bobasa w październiku na moje i męża urodziny(między nami są 2 dni różnicy wieku)😉
Ale teraz myślę, że listopad będzie super, bo to będzie tylko jego miesiąc❤️
Ciesze się że termin jest bliżej początku bo nie mamy szansy na grudzień, który jest w mojej rodzinie dość "napięty" terminami urodzin i imienin😜
Tak naprawdę to sam termin przestał być istotny! Marzę żeby ta mała istotka się pojawiła, a kiedy? To już w sumie najmniej istotne!
Chciałabym tylko, żeby zwłaszcza w tych pierwszych tygodniach czas leciał ciut szybciej. Bo to czekanie na wizyty wykańcza psychicznie🤯 Chociaż dopiero było ponad 20 dni a już 4 zostały! W zasadzie to nawet nie całe, bo wizyta o 10.15🤞🤞🤞

Byłoby super!!!❤️

U nas cały listopad terminowo jest wolny.
Liczyłam gdzieś w nadzieji na wcześniejszy cykl bo miałam nadzieje na bobasa w październiku na moje i męża urodziny(między nami są 2 dni różnicy wieku)😉
Ale teraz myślę, że listopad będzie super, bo to będzie tylko jego miesiąc❤️
Ciesze się że termin jest bliżej początku bo nie mamy szansy na grudzień, który jest w mojej rodzinie dość "napięty" terminami urodzin i imienin😜
Tak naprawdę to sam termin przestał być istotny! Marzę żeby ta mała istotka się pojawiła, a kiedy? To już w sumie najmniej istotne!
Chciałabym tylko, żeby zwłaszcza w tych pierwszych tygodniach czas leciał ciut szybciej. Bo to czekanie na wizyty wykańcza psychicznie🤯 Chociaż dopiero było ponad 20 dni a już 4 zostały! W zasadzie to nawet nie całe, bo wizyta o 10.15🤞🤞🤞
To myślisz tak jak ja, nie ważne kiedy byle całe i zdrowe. 🥰

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny! :) ja też chciałabym dołączyć, obserwuję wątek od jakiegoś czasu, ale założyłam sobie że dołączę dopiero po pierwszej wizycie i usg (robiłam tylko testy, nie robiłam bety, bo założyłam też że na spokojnie i poczekam do wizyty) początkowo miałam wizytę na 23.03 i to byłoby 7+0 wg aplikacji, ale cierpliwość nie jest moją mocną stroną i w weekend udało mi się przełożyć wizytę na dzisiaj. Także z moich założeń podchodzenia do wszystkiego na spokojnie nici - ani nie wyczekałam z wizytą do 7 tygodnia, ani z dołączeniem do grupy aż będę po wizycie 😅 mam nadzieję że na wizycie będzie wszystko ok i nie pożałuje, że trochę się pospieszyłam z dołączeniem tutaj :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry