Crazylalafresh
Fanka BB :)
Hej. Trzymamy kciuki za betęJa dziś rano miałam takie cmienie podbrzusza, że aż do toalety chodziłam i sprawdzałam z czy coś nie leci.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Trzymamy kciuki za betęJa dziś rano miałam takie cmienie podbrzusza, że aż do toalety chodziłam i sprawdzałam z czy coś nie leci.![]()
Ja nawet wstawać nie muszę... Byle do jutra, nwm co ginekolog musi powiedzieć poza 'to normalne' by mnie uspokoićTeż mam czasami bóle , zwłaszcza jak za szybko wstanę. Byle do wizyty![]()
Zupełnie nic a nic u nas, liczę na cudowne Mikołajki.Ktoś tak jak ja mam jakieś wydarzenie w listopadzie ? Ja mam 3 rocznicę ślubu 4.11 ciekawe czy może nam zrobi wcześniej niespodziankę![]()
Byłoby super!!!Ktoś tak jak ja mam jakieś wydarzenie w listopadzie ? Ja mam 3 rocznicę ślubu 4.11 ciekawe czy może nam zrobi wcześniej niespodziankę![]()
To myślisz tak jak ja, nie ważne kiedy byle całe i zdrowe.Byłoby super!!!
U nas cały listopad terminowo jest wolny.
Liczyłam gdzieś w nadzieji na wcześniejszy cykl bo miałam nadzieje na bobasa w październiku na moje i męża urodziny(między nami są 2 dni różnicy wieku)
Ale teraz myślę, że listopad będzie super, bo to będzie tylko jego miesiąc
Ciesze się że termin jest bliżej początku bo nie mamy szansy na grudzień, który jest w mojej rodzinie dość "napięty" terminami urodzin i imienin
Tak naprawdę to sam termin przestał być istotny! Marzę żeby ta mała istotka się pojawiła, a kiedy? To już w sumie najmniej istotne!
Chciałabym tylko, żeby zwłaszcza w tych pierwszych tygodniach czas leciał ciut szybciej. Bo to czekanie na wizyty wykańcza psychicznieChociaż dopiero było ponad 20 dni a już 4 zostały! W zasadzie to nawet nie całe, bo wizyta o 10.15
![]()
U nas nic nie maKtoś tak jak ja mam jakieś wydarzenie w listopadzie ? Ja mam 3 rocznicę ślubu 4.11 ciekawe czy może nam zrobi wcześniej niespodziankę![]()
Komunię córki w majuKtoś tak jak ja mam jakieś wydarzenie w listopadzie ? Ja mam 3 rocznicę ślubu 4.11 ciekawe czy może nam zrobi wcześniej niespodziankę![]()
O to my też w maju idziemy na komunię kuzynki partnera. Będzie już 12 tydzień więc u mnie szybko brzuszek będzie widać. Ciekawe czy partner będzie się chciało już chwalić.Komunię córki w maju![]()