Crazylalafresh
Fanka BB :)
Kto jeszcze nie ma to polecam na ciążę segregator od mamy ginekolog, ja właśnie zamówiłam drugi, pierwszy mam dalej ale będzie na pamiątkę tylko z badaniami i USG synka 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w swojej głowie wybrałam sobie 29 lub 30.04(wierzę, że lekarz do którego chce się umówić będzie w tych dniach przyjmował)Dokładnie, tak samo uwazam, umówiłam się i stwierdziłam 'najwyzej odwołam ' trzymają kciuki za a piątek,dawaj znać
Prenatalne mam 28.04 dlatego że to 12 tydzień będzie a dzień później moja mama ma urodziny to chciałam by miała pierwsza taka niespodziankę w postaci filmiku z USG itp.(ona wie jak coś)![]()
Ja jednak dla swojej głowy po w zasadzie "świeżej" stracie(3,5msc temu) będę miała potrzebę zaglądania do maleństwa! Myślę, że zestresowana matka jest większym zagrożeniem niż kilkuminutowy podgląd dla spokoju.No ja jestem zdania że co za dużo USG to też nie dobrze dla płodu . Niby mówią że to nic się nie dzieje ale wiesz