reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Dzięki dziewczyny, ale mąż jeszcze w pracy, a ja z małą w domu. Jeśli byłoby gorzej to pojadę w nocy, jak nie to pójdę jutro na wizytę po pracy :(.

Nie biorę luteiny. Jakiś czas temu badałam progesteron i był na b dobrym poziomie.

Powiem wam, że najbardziej to się boję ewentualnego soru, bólu i jakiś powikłań :(.
Sam SOR położniczy nie powinien być straszny. Jeśli jest wszystko ok, to tylko się uspokoisz. Nie ma co nastawiać się na ból, bo jest ogromna szansa, że to plamienie to nic poważnego. Zobacz jaką dziś masz ładną betę! Być może to tylko tak jak u którejś z dziewczyn pęknięte naczynko. W tej chwili nasze całe ciała a w szczególności narządy rozrodcze odwalają kawał ciężkiej roboty.
A czy oprócz plamienia coś Ci jeszcze dokucza?
Jestem dobrej myśli❤️

Hej! Z lekkim opóźnieniem ale wracam do Was z informacją - u mnie narazie wszystko jest ok, wg usg 6+1 tc, było widać migający punkt pani Ginekolog mówiła że udało nam się trafić na początek ♥️ bo jeszcze przed USG mówiła że dzisiaj może nic nie być i to też normalne. Za dwa tyg mam kolejną wizytę żeby sprawdzić czy wszystko nadal rozwija się ok, bo jest jeszcze bardzo wcześnie a potem będę miała wizyty 1x/miesiac. Więc pewnie lepiej jakbym poczekała do tego 7-go tygodnia bo byłoby już wszystko pewniejsze, ale cóż jak się człowiekowi śpieszy to jest jak jest ;) teraz ja czekam na wasze informacje z najbliższych dni ❤️

Hej! Z lekkim opóźnieniem ale wracam do Was z informacją - u mnie narazie wszystko jest ok, wg usg 6+1 tc, było widać migający punkt pani Ginekolog mówiła że udało nam się trafić na początek ♥️ bo jeszcze przed USG mówiła że dzisiaj może nic nie być i to też normalne. Za dwa tyg mam kolejną wizytę żeby sprawdzić czy wszystko nadal rozwija się ok, bo jest jeszcze bardzo wcześnie a potem będę miała wizyty 1x/miesiac. Więc pewnie lepiej jakbym poczekała do tego 7-go tygodnia bo byłoby już wszystko pewniejsze, ale cóż jak się człowiekowi śpieszy to jest jak jest ;) teraz ja czekam na wasze informacje z najbliższych dni ❤️
Cudowna wiadomość, super że mogłaś zobaczyć serduszko❤️
Jak wiesz cierpliwość nie jest mocną stroną wielu z nas więc w pełni rozumiemy dzisiejszą wizytę☺️ Teraz zaczęłaś kolejny etap oczekiwania i odliczania😉 Jesteśmy w nim z Tobą❤️

Sam SOR położniczy nie powinien być straszny. Jeśli jest wszystko ok, to tylko się uspokoisz. Nie ma co nastawiać się na ból, bo jest ogromna szansa, że to plamienie to nic poważnego. Zobacz jaką dziś masz ładną betę! Być może to tylko tak jak u którejś z dziewczyn pęknięte naczynko. W tej chwili nasze całe ciała a w szczególności narządy rozrodcze odwalają kawał ciężkiej roboty.
A czy oprócz plamienia coś Ci jeszcze dokucza?
Jestem dobrej myśli❤️
Dziękuję ci, jesteś kochana. Ja po przejściach na patologii ciąży mam chyba traumę. Ta beta mnie trochę pocieszyła, ale jak widać nie an długo. Nie zostaje mi nic jak tylko czekać na rozwój sytuacji i wizytę jutro. Mam nadzieję, że obejdzie się bez soru. Buziaki dla was! Dbajcie o siebie!

reklama
Ja chyba oszaleje do wizyty u lekarza, teraz to i tak nie ma sensu bo nie będzie nic widać, po tych pozamacicznych taki mam lęk, że znowu będzie to samo ale z drugiej strony próbuje mieć nadzieję. 🥹 Trochę żałuję, że tak szybko wylapalam tą ciążę, bo tylko stresu sobie narobię..🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry