reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
U mnie termin na 14.11 wypada.

Coraz gorsze mdłości mam.
Myślę co zjeść na śniadanie i na nic nie mam ochoty 😒
W poprzedniej ciąży dosyć długo mi się utrzymywały mdłości , nawet po wodzie mnie cofalo ale nie zwymiotowałam ani razu 😁
Współczuję, ja w poprzedniej ciąży miałam mdłości i wymioty od 4 do 16 tygodnia, byłam 6 razy w szpitalu z powodu odwodnienia i naprawdę miałam.juz najgorsze myśli, odechciało mi się żyć :-/ jak pomyślę że to się może powtórzyć to płakać mi się chce ale narazie cisza z objawami więc staram się nie nakręcać że będzie powtórka.

U mnie takie bóle podbrzusza jak turbo okres aż zasnąć nie mogę, myślę tylko o najgorszym i biegam co chwilę sprawdzić czy nie plamię czy coś 😢 Maskara... A jak wczoraj napisałam że mi mdłości minęły to wieczorem przez nie zasnąć nie mogłam 😅🤣
Kochana takie bóle brzucha mogą być, nie zamartwiaj się 🥰 może weź sobie nospe jak Cię tak meczy, pewnie choć trochę pomoże to i Ty się uspokoisz i nie będziesz się tak stresować.

Hej dziewczyny, ja tak nieśmiało się tu skradam. 🥹 W weekend pozytywne testy, dzisiaj czekam na wynik beta+prog, w środę robię przyrost bety jeszcze. Miałam czekać do przyrostu ale dobra! Mam dobre przeczucia, że wszystko będzie w porządku. Wg om termin 23.11 więc święta niech będą w komplecie. 🥹
Witamy na pokładzie ❤️

Ktoś tak jak ja mam jakieś wydarzenie w listopadzie ? Ja mam 3 rocznicę ślubu 4.11 ciekawe czy może nam zrobi wcześniej niespodziankę 🥰
U mnie nie ma nic w listopadzie, ale ponownie jestem na listopadowych mamusiach, 3 lata też byłam na listopadowych ale że miałam planowane CC to córcia przyszła na świat pod koniec października

Jeśli dzisiaj masz 5+0 i owulacja się nie przesunęła to może będzie podwójna radość 🙈🙉🙈
Hahha nie żartujecie tak dziewczyny bo chyba czwórki dzieci bym nie ogarnęła 🙈🤣
Trafiłam z testem na sam początek chyba, miałam przeczucie. 😌 Byle do środy.
Zobacz załącznik 1737906

Gratulacje 🥰 😊

Mam wynik. Nie mogłam się zalogować z nerwów ciagle wpisywałam błędne hasło haha :)

16693 :) Chyba jest ok! hurra!
Piękna beta 🥰

Piękne Bety dziewczyny❤️❤️❤️
I te mniejsze i te już podrośnięte❤️

Mam wrażenie, że zaczyna mi się zapalenie cewki/pęcherza😭
Mam nadzieję że zdusze w zarodku...
Ale... Zaczynam czuc cewkę moczową plus... i tu moja rodzina ma ze mnie zawsze polewkę... Zawsze jak się zaczyna to czuję dziwne odczucie lekki "ból" w lewej stopie...🙈🙉🙊
Najgorzej, że w normalnych warunkach wjeżdża furagina i zaraz jest dobrze... A teraz muszę trzymać się naturalnych sposobów. Łyknęłam żurawinę, Wit Co i lecimy z nawodnieniem🤷‍♀️
Mam nadziej, że to tylko jakieś podrażnienie cewki związane z szaleństwem hormonów i ogólnie zwiększona wrażliwością...

Hahaha boszssz pryszcze górą 😆😁
Mnie się śniło że pełno mrówek chodzi w sypialni po szafie przesuwnej, że chodzą takimi ścieżkami, a to dlatego że wczoraj czytałam że jak mrówki chodzą gęsiego sznurami to będzie deszcz 🫣

Chyba się zeżygnę, choć w każdej ciąży miałam mega mdłości ale bełt poszedł chyba tylko 2 razy 🤮 okropne uczucie, lepiej to z siebie wywalic niż się mordować 🤢
A propo pryszczy to mnie wypryszczylo na twarzy . Ale ja mam trądzik i odstawiłam kremy jak tylko zobaczyłam pozytywny test i dlatego.
Co Wy za sny macie 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry