reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

A propo pryszczy to mnie wypryszczylo na twarzy . Ale ja mam trądzik i odstawiłam kremy jak tylko zobaczyłam pozytywny test i dlatego.
Co Wy za sny macie 😂
Ja jestem człowiekiem który śni dużo! A, że głowa nie do końca zdrowa, to większości śnią mi się głupoty! Moje zdolności wejścia w dobrą fazę snu, są takie, że potrafię mieć sen w czasie 5min drzemki między budzikami🤣🤣🤣

Jeśli chodzi o pryszcze to mnie w tym szczęśliwyn cyklu wybitnie wypryszczyło! Dawno nie miałam problemów ze skórą, a jak się pojawiały to max 1 paskudny pryszcz. To teraz zaraz po owulacji wywaliło mi chyba 3-4. Już pik LH wskazywał, że ten cykl jest silny potem objawy owulacji... i te pryszczydła zaraz po...Plus do tej pory jak pozbędę się jednego to pojawia się jakiś kolejny. Ale żeby nie było, nie narzekam, jesli to ma być cena za stabilne hormony, to jestem w stanie ją zapłacić☺️

reklama
🤔
No i tu mam zagwostkę z tymi naszymi terminami i przeliczeniwmi, zastanawia bo ja mam na 9.11 ty na 8.11 a mi też w poniedziałek 23.03 wypada mi 7+0...
Pamiętam że z tego co kojarze @Crazylalafresh na początku napisała że jest dokładnie na takim tygodniowo/dyniowym etapie, ale jednak tp dzień wcześniej.
A ja też nie czaje tych dni tygodnia. Już zapomniałam jak to się liczyło w poprzedniej ciąży . Ale wg kalendarzyka miesiaczkowego pokazuje mi 5+2. Aplikacji jeszcze nie ściągnęłam. A na USG jak byłam 2 dni po spowiedziewanym terminie miesiączki to mi pokazywało już wtedy 5+1 na usg

Współczuję, ja w poprzedniej ciąży miałam mdłości i wymioty od 4 do 16 tygodnia, byłam 6 razy w szpitalu z powodu odwodnienia i naprawdę miałam.juz najgorsze myśli, odechciało mi się żyć :-/ jak pomyślę że to się może powtórzyć to płakać mi się chce ale narazie cisza z objawami więc staram się nie nakręcać że będzie powtórka.

Kochana takie bóle brzucha mogą być, nie zamartwiaj się 🥰 może weź sobie nospe jak Cię tak meczy, pewnie choć trochę pomoże to i Ty się uspokoisz i nie będziesz się tak stresować.

Witamy na pokładzie ❤️
Ja tak po nospie max miałam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry