reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

A ja też nie czaje tych dni tygodnia. Już zapomniałam jak to się liczyło w poprzedniej ciąży . Ale wg kalendarzyka miesiaczkowego pokazuje mi 5+2. Aplikacji jeszcze nie ściągnęłam. A na USG jak byłam 2 dni po spowiedziewanym terminie miesiączki to mi pokazywało już wtedy 5+1 na usg
Ja mam dwie aplikacje🤣
W jednej obserwuje swoją ciążę, a w drugiej stalkuję ciążę bratowej męża🤣🤣🤣
Między nami jest 5tyg+2dni różnicy😉 Póki co to jeszcze ogromną różnica, Ona chodzi w ciąży prawie 2 razy dłużej odemnie... Ale jeszcze chwila i ta różnica będzie się zacierać☺️
Mam nadzieję, że obie ciąże zakończa się happy endem i za kilka lat kuzynostwo będzie dla siebie super towarzystwem❤️
Nie mogę się doczekać jak już podzielimy się z rodziną nowiną i wspólnie z bratowa męża będziemy mogły przeżywać nasze ciąże(Bo wzajemnie ogromnie sobie kibicowałyśmy na tej drodze do ciąży❤️)

reklama
reklama
Też tak uważam … może lepiej jedź i sprawdz czy wszystko jest okej ? Dla swojego świętego spokoju 🥹
Dzięki dziewczyny, ale mąż jeszcze w pracy, a ja z małą w domu. Jeśli byłoby gorzej to pojadę w nocy, jak nie to pójdę jutro na wizytę po pracy :(.

Nie biorę luteiny. Jakiś czas temu badałam progesteron i był na b dobrym poziomie.

Powiem wam, że najbardziej to się boję ewentualnego soru, bólu i jakiś powikłań :(.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry