AScarlett
Moderator
Ja też chciałam i dzisiaj będąc w rosmanie kupilam Pinka po toHej! W życiu takich krech nie widziałam, a zawsze chciałam!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też chciałam i dzisiaj będąc w rosmanie kupilam Pinka po toHej! W życiu takich krech nie widziałam, a zawsze chciałam!![]()
Trzymam kciuki,wszystko będzie dobrzeZaczęłam krwawić . Zaraz jedziemy na sor
Witam serdecznie koleżankę.Cześć dziewczynymogę dołączyć? Podczytuje Was z nadzieją od początku założenia wątku
ale strach nie pozwalał mi dołączyć
Dziś kiedy mam wreszcie swojego upragnionego "dye stealera" na teście i to zrobionym przed chwilą chyba już mogę, co ma być to będzie
Jestem dziś 17 dpo, termin miesiączki był na niedzielęTermin porodu wypada mi na Andrzejki
Na wizytę idę w piątek i w czwartek mam zrobić kolejna betę, od wczoraj strasznie mi niedobrze
ale biorę to wszystko na klatę z uśmiechem na twarzy
![]()
Ja tak samo dzisiaj zaszłam do rossmnna po test żeby zrobić sobie taki konkretny na pamiątkę i mam.Ja też chciałam i dzisiaj będąc w rosmanie kupilam Pinka po to![]()
O jeju już zdążyłaś być u lekarza? No cudownieJa tak samo dzisiaj zaszłam do rossmnna po test żeby zrobić sobie taki konkretny na pamiątkę i mam.
Zobacz załącznik 1738582
Musiałam się trochę uspokoić czy to czasem znowu nie jest pozamaciczna.O jeju już zdążyłaś być u lekarza? No cudowniewzruszają mnie okropnie takie zdjęcia i pamiątki
![]()
Ja dotychczas też nieHej! W życiu takich krech nie widziałam, a zawsze chciałam!![]()
Też chodzę cała spięta... Trzecią betę mam zrobić dopiero w czwartek a ostatnią robiłam w zeszłą sobotę więc uspokajam się testamiMusiałam się trochę uspokoić czy to czasem znowu nie jest pozamaciczna.
Pierwszy raz w życiu widzę cokolwiek w macicy więc to jest cooos, wielkie coś.No i te krechy na teście konkret.
![]()
Ja też mam tak w razie w powtórzyć betę i zastanawiam się czy może w piątek nie zrobię i kolejna ewentualnie w poniedziałek. Nie chce robić w innym laboratorium bo tak to bym wolała zrobić w sobotę i w poniedziałek, ale w sobotę zamknięte.Też chodzę cała spięta... Trzecią betę mam zrobić dopiero w czwartek a ostatnią robiłam w zeszłą sobotę więc uspokajam się testami![]()