koko.sanka
Fanka BB :)
U Ciebie może być, jak najbardziej!W poprzedniej ciąży mialamw bodajże 5+5, wiec bylam pewna że jutro bedzie... A tu różnie moze byc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U Ciebie może być, jak najbardziej!W poprzedniej ciąży mialamw bodajże 5+5, wiec bylam pewna że jutro bedzie... A tu różnie moze byc
Trzymam kciuki żeby to nie było nic złego ....Zaczęłam krwawić . Zaraz jedziemy na sor
Biedaku, trzymaj się. Mam nadzieję, że to nic takiegoZaczęłam krwawić . Zaraz jedziemy na sor
Trzymam kciuki, że to nic poważnego. Trzymaj sięZaczęłam krwawić . Zaraz jedziemy na sor
Witaj!Cześć dziewczynymogę dołączyć? Podczytuje Was z nadzieją od początku założenia wątku
ale strach nie pozwalał mi dołączyć
Dziś kiedy mam wreszcie swojego upragnionego "dye stealera" na teście i to zrobionym przed chwilą chyba już mogę, co ma być to będzie
Jestem dziś 17 dpo, termin miesiączki był na niedzielęTermin porodu wypada mi na Andrzejki
Na wizytę idę w piątek i w czwartek mam zrobić kolejna betę, od wczoraj strasznie mi niedobrze
ale biorę to wszystko na klatę z uśmiechem na twarzy
![]()
Hej! W życiu takich krech nie widziałam, a zawsze chciałam!Cześć dziewczynymogę dołączyć? Podczytuje Was z nadzieją od początku założenia wątku
Dziś kiedy mam wreszcie swojego upragnionego "dye stealera" na teście i to zrobionym przed chwilą chyba już mogę, co ma być to będzie
Jestem dziś 17 dpo, termin miesiączki był na niedzielęTermin porodu wypada mi na Andrzejki
Na wizytę idę w piątek i w czwartek mam zrobić kolejna betę, od wczoraj strasznie mi niedobrze
![]()
WitamyCześć dziewczynymogę dołączyć? Podczytuje Was z nadzieją od początku założenia wątku
![]()