• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Hej dziewczyny ! Również się witam 🌸☺️
U mnie z OM wychodzi 5+0 . Beta ładnie rośnie , czekam na wizytę 19.03
Mam synka 11 msc - wyczekany , staraliśmy się o niego prawie 2 lata i skończyło się in vitro . Drugi bobas to śmiejemy się, że trochę
wpadka 😅🫣 mamy jeszcze zamrożone dwa zarodki, chciałam zajść w ciążę pod koniec roku , a wychodzi na to że pod koniec roku to urodzę 😅🫣🤯
Witaj❤️

Wiekowo jesteśmy na tym samym etapie ciąży, ja też dziś 5+0.❤️❤️❤️ Ale mnie czeka dzień dłużej oczekiwania na wizytę😉
Super, że jest nas coraz więcej🎉
Ja tak miałam w pierwszej ciąży, byłam wtedy po dwóch poronieniach i powiem Ci że się nie pozbyłam tego uczucia. Kupiłam monitor tętna płodu i badałam się raz dziennie to na pewno by się uspokajać także tego... Teraz pewnie będzie podobnie 😅🤣
Jak ciąża będzie "wyższa" to też na bank takowy zakupię! I boje się, że na sprawdzaniu raz dziennie się może nie skonczyć😉

reklama
Mam synka 11 msc - wyczekany , staraliśmy się o niego prawie 2 lata i skończyło się in vitro . Drugi bobas to śmiejemy się, że trochę wpadka 😅🫣 mamy jeszcze zamrożone dwa zarodki, chciałam zajść w ciążę pod koniec roku , a wychodzi na to że pod koniec roku to urodzę 😅🫣🤯
Super sprawa dzieci w bliskim wieku polecam 😊

Super sprawa dzieci w bliskim wieku polecam 😊
To było moje marzenie, między moja siostra inna jest rok i 2msc, potem 3lat i 3msc później Brat. Bardzo dobrze wspominam okres dzieciństwa z rodzeństwem u boku...
Między moimi dzieciakami jest 6lat różnicy... Nie powiem ma to też swoje plusy. Córka była ogarnięta, chętnie pomagała. Z czasem jak młody był starszy nie miałam oporów żeby puścić ich razem na podwórko. Aktualnie młody w 2 klasie i co jakiś czas Młoda go odbiera i wracają razem do domu(pociąg+autobus). Więc ogólnie jest ogromny komfort.☺️ Także nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło❤️

Mam synka 11 msc - wyczekany , staraliśmy się o niego prawie 2 lata i skończyło się in vitro . Drugi bobas to śmiejemy się, że trochę wpadka 😅🫣 mamy jeszcze zamrożone dwa zarodki, chciałam zajść w ciążę pod koniec roku , a wychodzi na to że pod koniec roku to urodzę 😅🫣🤯
Ja dzisiaj też 5+0 jak dobrze liczę,synek skończył teraz 12 miesięcy, nam został jeden mrożonek i na pewno będziemy chcieli by też był z nami 🥰

Ostatnia edycja:
To i ja się dolączę termin na 9 listopada , ale podchodzę bardzo ostrożnie 3 lata temu miałam puste jajo, i wtedy szalałam a to z betą a to z lekarzami. Tak wiec teraz ograniczyłam się do testu i czekam na wizytę wstępnie 23 marca
Witaj❤️
Super że dołączyłaś☺️
Myślę, że każda(a na pewno większość z nas) pisze tu z pewna ostrożnością, ale też ogromną nadzieją☺️
Rozumiem Cię w 100% w poprzedniej ciąży, pierwszą wizytę miałam kilka dni po pozytywnym teście(teraz wiem że bez sensu bo nic nie było widać...) byłam bardzo zaaferowana...a wyszło jak wyszło... Teraz dla swojego zdrowia psychicznego działam powoli i cierpliwie...
Mam nadzieję, że nasze pierwsze i kolejne wizyty sprawią, że chociaż część lęku nas opuści i będziemy mogły się cieszyć tymi ciążami❤️

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry