• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

reklama
Tak lekarz też zbada. Dostałam na nią skierowanie. W Niemczech nie mogę pójść sama i sobie pobrać :) ok tak milion myśli i nie wiadomo co uważać
To czekamy na sobotnią betę❤️ Trzymamy kciuki i czekamy na wieści❤️
Nie zdawałam sobie sprawy jak w Polsce mamy komfortowo z dostępem do tego badania i myślałam że to standard na świecie🤷‍♀️
Mamy pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym . Dzisiaj 5+3

A co mi się działo to całą noc biegunka , stan podgorączkowy, takie napady ciepło - zimno, niedobrze mi było - brzmi jak typowa jelitówka , ale wolałam to sprawdzić .
Dostałam tak dla mojej spokojnej głowy luteinę .
Dobrze, że pojechałaś i sprawdziłaś, teraz możesz być spokojniejsza ❤️

Ja ogólnie czekam na dobry rozwój sytuacji i już nie mogę się doczekać, żeby opuścić w maju "pierdolniczek" w którym pracuje🤦‍♀️ Idzie wiosna, a ja mam coraz większą alergię na mojego poyebanego szefa😡

Na szczęście pozytywną test i beta dają mi nadzienie na wyautowanie się z tego miejsca🙏

Jescze tylko tydzień do wizyty🤞🤞🤞

To czekamy na sobotnią betę❤️ Trzymamy kciuki i czekamy na wieści❤️
Nie zdawałam sobie sprawy jak w Polsce mamy komfortowo z dostępem do tego badania i myślałam że to standard na świecie🤷‍♀️

Dobrze, że pojechałaś i sprawdziłaś, teraz możesz być spokojniejsza ❤️

Ja ogólnie czekam na dobry rozwój sytuacji i już nie mogę się doczekać, żeby opuścić w maju "pierdolniczek" w którym pracuje🤦‍♀️ Idzie wiosna, a ja mam coraz większą alergię na mojego poyebanego szefa😡

Na szczęście pozytywną test i beta dają mi nadzienie na wyautowanie się z tego miejsca🙏

Jescze tylko tydzień do wizyty🤞🤞🤞
Współczuję miejsca pracy...

Witaj❤️
Zapraszam do rozgoszczenia się☺️
Myślę, że to czekanie na wizyty jest teraz najtrudniejsze😉
Jak kiedyś kobiety żyły, bez takich wizyt🤯 W tej niepewności...czekały co się wydaży ,aż w końcu zacznie coś być widać...
Właśnie te czekanie najgorsze. Dla mnie niesamowite jak nie miały wcale takich badań jak USG i tak naprawdę to dopiero jak ruchu poczuły to jakoś bardziej realna ciąża była dla nich. Ale chyba tez tych ciąż i dzieci miały więcej i chyba bardziej na luzie do tego podchodziły, na zasadzie co ma być to będzie, tak mi się wydaje 😅

Mamy pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym . Dzisiaj 5+3

A co mi się działo to całą noc biegunka , stan podgorączkowy, takie napady ciepło - zimno, niedobrze mi było - brzmi jak typowa jelitówka , ale wolałam to sprawdzić .
Dostałam tak dla mojej spokojnej głowy luteinę .
To musiałaś się bardzo zestresować, współczuję :-(

Jejku faktycznie pisałaś , że masz w sobotę kolejną betę 🤯🫣
Jednak w Polsce prowadzenie ciąży jest dużo lepsze niż w innych krajach .
A to ciekawe co mówicie. Jestem pracownikiem przygranicznym, mieszkam w Polsce ale pracuje w Niemczech więc moge leczyc się i tu i tu i tak myślę gdzie lepiej ciążę prowadzić. 23 marca idę do niemieckiego ginekologa bo potrzebuje zaświadczenie do pracodawcy ale potem 27.03 mam tez wizytę u swojej ginekolog w Polsce i mam dalej wątpliwości gdzie chodzić na stałe 😅

Co do objawów, mnie kilka dni bolało podbrzusze jak na okres, nawet mocniej, oprócz tego lewy jajnik i tylko lewy, nigdy prawy , no to się stresowałam że się coś dzieje złego. Teraz mnie przestało boleć to tez się stresuje i myślę czy to dobry znak 🙈 cycki nie bolą, jedynie czasem mi się słabo robi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry